02.Leden 2021, napsal Azazel-Andel v 18:54
Za 666 let co se pohybuji v internetovém prostoru jsem už viděl patrně všechno. A týká se to i nejrozmanitějších druhů prudičů a jejich nejrozmanitějších projevů a způsobů prudění. Ale u všeho vždy existuje výjimka pravidlo potvrzující, takže tady v tomto případě existuje Kouba. Vít Kouba, Guru Vit Kouba Bhagavan či GVKB. Viděl jsem ve virtuálním prostoru hodně. Viděl jsem ty nejnechutnější prudiče napadat, nadávat a urážet lidi. Viděl jsem trolly, jejichž hlavním koníčkem a zábavou a vůbec důvodem přítomnosti tu či onde bylo vyvolat emoční reakce. Viděl jsem různé tapetáře, kteří se tapetací mstili za údajné příkoří jim způsobené. Viděl jsem nejrozmanitější spamery, anebo jsem zažil lidi co si našli adresu zaměstnavatele určitého uživatele a psali do jeho práce jeho nadřízeným, že v pracovní době chatuje na tom a tom portálu. Setkal jsem se se stalkingem, uzřel jsem sexting a takhle bych mohl pokračovát dál a dál. Ale nikdy jsem neviděl Koubu, až někdy tuším před dvěma roky na Líbímseti.


Zdroj: Profil Libimseti.cz


V čem je Kouba tak výjimečný? V čem se od všech ostatních prudičů a jejich odrůd liší? Všichni ostatní prudičové mají a měli nějaký cíl, kterého chtěli pruděním dosáhnout, byť by tím cílem byla prvotně jen a pouze zábava. Všechny ty nejrůznější a nejrozmanitější odrůdy prudičů měli nějaký jasný důvod svého chování a svých činů. A všichni do jednoho, řekl bych, interagovali, tedy byli součástí nějakých vzájemných oboustranných interakcí, akcí a reakcí, na sebe navazující formy komunikace. Nic z toho však nemá Kouba. Ano, z toho co provádí nelze vysledovat jasný důvod jeho konání, není jasné proti komu či čemu bojuje, není jasné jaký má cíl. A navrch toho všeho není patrně schopen (či tak činí záměrně, nevím) na naprosto nikoho a nic reagovat, běžně komunikovat, přirozeně interagovat. Kouba totiž jen tapetuje naprosto ve všech aktivních diskuzích na Libku, a to naprosto nesouvisejícími texty. Dříve k tomu přidával ještě odkazy, ty ovšem na diskuzích přestaly fungovat, anebo je někdo záměrně nasměroval na stránku 404.



Kouba je jak automat, jako bot co v pravidelně nepravidelných intervalech střílí na všechny aktivní diskuze texty bez známky tématické podobnosti a zakládá diskuze nové s těmito texty. Je jak autista, který si žije ve vlastním světě a jede si to stvé bez ohledu na to, co se kolem něj odehrává. Z toho všeho mi vychází, že Kouba bude patrně naprosto a totálně zoufalý člověk, největší zoufalec ve vesmíru. A hodně otravný zoufalec. Ne, není mi ho líto, stejně jako otravného hmyzu, na ten používám plácačku. Už aby takovou plácačku někdo našel a měl rychlou a přesnou ruku.



Anděl Azazel

 

(Souběžně uveřejněno na X-Fejetonech (Xglosy) a Aza Fórum (blog Libimseti)).
 
Komentáře (1):


V 04.01.2021 21:14:36, vitkouba

Vědci pomocí mnoha statistik zjistili že dobrá nálada je nejlepší lék po tělo i duši, nestačí mít dobrou náladu krátkou dobu, je třeba mít dobrou náladu trvale od narození do smrti. Není zde žádný zázračný lék, který si koupíte v lékárně, a tak budete mít trvale dobrou náladu, všechny chemické léky účinkují jenom několik hodin, a proto bereme logicky léky po několika hodinách dlouhou dobu.

Léky jsou dneska pro výrobce léků velmi dobrým obchodem, a zapomíná se na to, že většina léků má vedlejší škodlivé účinky. Dobrá nálada je nejlepší lék a nic to nestojí, taky zde nejsou vedlejší škodlivé účinky. Pokud se máme dobře tak většinou i máme dobrou náladu, většina lidí na světě se má zle, a tak mají zlou náladu, následkem je to že jsou nemocní a nedožívají se tak vysokého věku.

To že se většina lidí na světě má zle musí mít jistě i nějakou příčinu, vše zde jsou jenom příčiny a jejich následky, příčinou je zde to že lidi dělají chyby a odmítají se poučit z chyb, co lidi dělali v minulosti, komu není rady tomu není pomoci. Největší lidskou chybou je extrémismus, kdy zde jsou; milionáři a žebráci, vítězové a poražení, pastýři a dobytek atd.

Když něco nezvládneme normálním postupem, tak se to snažíme zvládnout pomocí extrémů a následkem je mnoho problémů na které není řešení. Proč zde jsou všude extrémní daně, které mají za následek zlou náladu a tím i to že je společnost ekonomicky a psychicky nemocná. Všemocný stát se stal továrnou na zlou náladu, a po volbách je líp jenom těm, co se dostali na vysoké státní funkce, reklama z nás tak dělá hlupáky a tím i chudáky, co nemají dobrou náladu, ryba smrdí od egoistické hlavy, co nám egoisticky vládne, z díla poznáme tvůrce.