27.Duben 2022, napsal Azazel-Andel v 22:28
Azazel je legenda, co na klasických chatech nikdy neexistovala, páč na dnešních retro portálech po Azazelovi není ani stopy. S jedinou výjimkou, což je velmi paradoxní, tou výjimkou je Líbímseti.

Azazel na Líbímseti nikdy v minulosti moc nepůsobil, byl to zarytý xchaťák a občas si odskakoval na staré dobré Lidéčko. Líbímseti z oné dřívější "velké trojky" tak nějak ignoroval. Přišlo mu, že je na něm největší odpad. A Azazel je vskutku ušlechtilá a sofistikovaná bytost, že.. ovšemže.

Proč Libko?


Azazel se nechal sám a postupně na všech retro chatech vaporizovat. Anebo vaporizace proběhla tak nějak sama od sebe. Lidéčko, BezvaChat či KecejChat už ani jako portály neeistují, takže tady je situace jasná. Na Chat.cz se nechal Aza vymazat provozovatelem Franci a tím, že dotyčný majitel pak zrušil téměř veškeré diskuze, tak na tomto servru přestal legendární Aza existovat, jako by tam nikdy nebyl. Na SuperPokecu navštěvoval Aza jen chat, takže tam se nechal smazat jen běžně. Na XChatu to byl ovšem už "rozšířený výmaz", o který požádal před lety, nu a stejný výmaz, tedy s využitím "práva být zapomenut" nedávno absolvoval na Chatujme. Vaporizace je tím uzavřena. Libko má tu čest, že je jediným a posledním retro portálem kde se Azazel ještě nachází. Holt má tu blog, tento blog.

Azazel skoná s Libkem


Posledním místem pobytu na retro chatech je tedy pro Azu Líbímseti. Tady patrně vydrží do úplného konce, a že ten konec, dnes už mrtvolného Libka, dříve či později přijde, to také jasné jest. Tudíž Já Azazel to nechávám plynout a počkám, až tu někdo definitivně zhasne. do té doby sem čas od času přilétnu, co by taky jiného měl padlý anděl dělat, že.. ovšemže, a obšťastním dohasínající portál svou přítomností. Přítomností legendy.


Anděl Azazel
 
Komentáře (0):