19.Listopad 2019, napsal Azazel-Andel v 04:54
Nejdříve vám musím sdělit, že vůbec nemám tucha, že nějaká obec existuje, natož abych věděl kolik má obyvatel, a už vůbec ne kolik je v ní.

A už vůbec nevím jako idiot nic o tom, kde se tu vzala tato fotografie.

Na tomhe portálu jsem přišel do styku jen s jedním adminem, a to Bergy, což je admin chatu ale vlastně takový jen vylepšený SS (trapas), ostatní, tedy hlavně admini celého Libka, na mé zprávy nezareagovali (což neznamená, že jsou mrtví, co to znamená sám nevím /třeba mají své pokyny od majitele, čert ví/). Bergy mi sice průběžně plakal a vzlykal souběžně s vyhrožováním, ovšem i u něj jsem cítil jakýsi respekt (ač mě asi nezná). U  (to jsem jen zaslechl meluzínu od Zwířat jedněch), toho času udělanou jakýmsi rybníkářem z Třeboně, v Praze je známá Florenc, na to se rýmuje Lorenc, nu a věc je taková, že známe i bitvu z Vítkova (nu, poetu nezapřu, že.. ovšemže), jsem se setkal jen z nabubřelou sprostotou a stylem prudiče, s přístupem bordelářky co si rozumí s bordelem a všechny co jí nejsou po chuti nazývá idioty.

Takže, které vadí plenka, u dospělé ženy, u těploměru v zadečku nemá žádné hleny. (Teda Já dnes poetuju ani skoro nechci :D). Ne nemám žádnou pifku ani op, natož abych znal nějakou . Tak jak bych mohl? O její bájné lživosti samozřejmě také nevím nic. O její obtloustlosti maminy pojídající bonbony už naprosto nevím nic. A proč se fotí jen z určitých úhlů, to mi samozřejmě jako totálnímu idiotovi naprosto uniká.



Samozřejmě vůbec, jako naprostý idiot z léčebny netuším kde se tuvzala tato fotka.


A proč toto vše trousím na tomto blogu? Ne, nepřipnu si za to diplom, jen zkouším, co všechno je zde možné. A dámy a pánové, společně s Edwardem Alexandrem Crowleym, jen praktikuji "Dělej co chceš, nechť je zákonem!"

Crowley byl velmi distingovaný pán, co pozvedl klobouku ku požehnání milencům, zato při střetu s pánbíčkáři řkul cosi o tom "chraň nás příroda", to parafrázuji. Nastává 2. dekáda 21. století, kdo nás ochrání před pánbíčkáři Vítkem, Vláďou a Frantou? A kdo uchrání nebohé děcka před úchylama? XChat to zřejmě nebude!

A co na to všechno Libko?! Asi nic.. že.. ovšemže!

Anděl Azazel
 
Komentáře (4):


V 21.11.2019 13:53:56, Azazel-Andel

Jako správce tohoto blogu jsem byl nucen odstranit příspěvek anonyma co se podepsal Paní KoČiČková, neb se jedná o zveřejňování osobních údajů v podobě celého jmnéna. Tady na Libimseti to sice není proti pravidlům, všude jinda na chatech ovšem ano. Stejně jako je tomu na Xglosách.

Mimochodem tuto básničku postoval dle svědka SS Ataka ve své místnosti Komouš výchova na XChatu. Jestli je jejím autorem, či ji jen překopíroval, to mi není známo.

Anděl Azazel
(Správce blogu)

V 21.11.2019 06:00:11, Azazel-Andel

Vida, obrázky zmizely, dokonce z textu zmizelo pár názvosloví, křestních jmen a přezdívek. Tento článek měl vícero rovin, jednou z nich byla zkouška. Zkouška Libka, a Libko překvapivě obstálo, když odstranilo obrázky a další věci. Já jsem měl v úmyslu v dohledném čase ten článek smazat celý, teď už ho tu nechám. Inspirovalo mě to ovšem celé ku nápadu na fejeton. Libimseti, tedy na rozdíl od XChatu obstálo, a že si říkáte, že mé zkoušky a novinářsko blogerské metody jsou velmi neotřelé? Ano, máte pravdu, ono totiž kdo chodí ve vyšlapaných šlépějích, nezanechává žádé stopy. A žádný velikán nikdy nechodil po masou vyšlapaných stopách, vždy si razil svojí vlastní cestu.

A-A

V 19.11.2019 23:15:14, Azazel-Andel

Zvláštní je, že Já moc mrkev nemusím. Mám jí rát vlastně jen v jedné podobě, a to rozstrouhanou společně s jablky, trochu osladit ochutit, promíchat a dát odležet do ledičky. Výborné.

A nic nekradu, podívej se na adresy těch fotek, ty fotky nejsou nahrané ani na tento blog, ty fotky jsou XChatu a imguru, tady jsou vlastně jen nasdílené, protě pořád jsou to jen fotky z těch webů.

A nedávno psala ta prudič-admina "Kdo chce kam.." A myslela, že to platí jen jednosměrně. Tak ne! Moje trpělivost je sice někdy nekonečná, ale jednou holt je vždycky nutné říci DOST!

A-A

V 19.11.2019 06:49:33, Mirek z Pekla

Ještě abych, do komentářů, naznačil všem tupým, omezeným, a jinak houpým gymidiotům, pak ani jedna z těchto a jakýchkoliv fotek, co na tomto blogu uvádím, se nenachází na mém compu. Tak bych vás požádal, ať případně žalujete Facebook, Libimseti, Imgur a čert ví koho, tedy ve vašem případě bůh ví koho :D

A-A