02.Květen 2021, napsal Azazel-Andel v 07:17
Troglodyt byl dříve dokonce vědecký pojem, který označoval nejstarší formy člověka. Šlo o primitivní lidské plemeno u nějž se původně (ovšem mylně) předpokládalo, že žilo v jeskyních. Předpotopní člověk byl označen jako Homo troglodytes, od čehož se ale později ustoupilo, takže nyní je slovo "troglodyt" spíše metafora pro nevzdělaného a primitivního člověka.


Druhy současných troglodytů


Troglodyt 1971 (Víťovití)


Tento druh si libuje v nacistické propagandě a miluje hákové kříže. Příslušníci tohoto druhu se rádi vydávají za příslušníky, tedy za policisty, nikdy jimi ovšem nebyli a nejsou. Trpí jakousi formou mnohočetné osobnosti, proto na internetových portálech zakládají skupinu nicků, v níž jsou imaginární rodinní příslušníci, kamarádi etc. Druh Troglodyt 1971 rád vyhrožuje lidem trestními oznámeními, což jsou jen plané výkřiky do tmy. Také útočí a vysmívá se lidem s nějakým fyzickým postižením.


Homo troglodytes


Troglodyt Litul (Machovití)


Druh Troglodyt Litul trpí utkvělou představou, že pochází z Japonska. Další utkvělou představou je naprosto mylná domněnka, že je všude anonymní, přitom je na první pohled k rozeznání každým průměrně inteligentním a průměrně všímavým jedincem. Příslušníci skupiny Machovití rádi vytváří rap, ovšem 6 z 5 lékařů varuje, že po poslechu jejich "hudby" hrozí téměř jistá lobotomie.



Troglodyt 27 (Lunnovití)


Troglodyt 27 jsou příslušnice ženského pohlaví. Tento druh ničemu nerozumí a asi proto se stále směje. Lunnovití jsou opravdu tupá stvoření, jsou tupější než vagón tupých bruslí.



Tak to bylo jen základní představení několika druhů troglodyta. Podrobněji se těmito primitivními tvory není ani třeba zabývat.


Anděl Azazel
 
Komentáře (1):


V 02.05.2021 10:09:36, Lunna27

ráda se směju, a teď jsem se málem smíchy posr.... hahahahahahaha....