07.Listopad 2019, napsal Azazel-Andel v 17:52
Ano, ten kdo mě zná, tak velmi dobře ví, že vulgarity opravdu zásadně nemám rád. A tak každý též ví, že jsem někdy slušnější než slušnost sama. To ale neznamená, že by mě sem tam nějaká ta vulgarita pohoršovala, spíše pokud se jedná o vulgarity konstantní či v míře větší než velké.

Uživatelka Ichiru si vždy něco na někom najde, čím by do něj mohla zaprudit, vlastně se jí nezdá nikdo, krom přitroublého Kočičáře a Račice která možná ani sama kolikrát neví čí je.

Na forum, které založila FMK, tedy na Cccccc napsala Ichiru toto:
> Azazel-AndelTakže nesouhlasíš s tím, že je vulgární jako prase, i když ti to právě teď předvedla v plné parádě v 10:15:51? Díky, to nám taky stačí.
Vulgární, tedy sprosté, mi přijde to, co činí Ichiru třeba právě s Kočičářem apod. Já vůbec nevím, proč bych se mě zabývat nějakou vulgaritou FMK, které jsem si samozřejmě všiml i v minulosti. Ale je to její diskuze resp. ona tu diskuzi založila, tak nechť si na své diskuzi předvání co chce, a stejně tak co je nějaké Ichiru do toho, co si na své diskuzi někdo jiný předvádí? On jí tam nekdo nutí lézt? Ne, ona tam či onde chodí prasit diskuze OT příspěvky a navážetet se do všech.

A hlavně, pokud Ichiru nazvala FMK vulgarismem, který nebudu opakovat, tak Já s FMK v tomto souhlasím. Já se tak nevyjadřuji, ovšem tím co o Ichiru píši svým stylem, tak je to obsahově vyjádřením oné jednoslovné vulgarity na P.

Anděl Azazel
 
Komentáře (1):


V 08.11.2019 05:38:52, koubavit

https://gvkb.blogspot.com/2019/11/vse-je-zalozeno-na-protikladech.html