JEN PÁR PÍSMENEK A JEŠTĚ MÉNĚ ŘÁDKŮ
04.Březen 2009,09:04

Gumové kačenky nevymřely !

A ano moji milí uctívači gumových kačenek do vany. Dokud zde bude naše víra neochvějně stát a vysmívat se moderním hračkám, gumové kačenky nevymřou a budeme si s nima moct nadále gumovat nápady a myšlenky psané prstem do páry!

A teď doopravdy. Již něco kolem roku a půl řeším vážnou existenčí záležitost/otázku a doufám, že mi ji pomůžete vyřešit.

K ČEMU DOOPRAVDY JE GUMOVÁ KAČENKA DO VANY??

Znám velké množství lidí, kteří po té, co jsem si vzpoměla na existenci gumových kačenek do vany, po ní začali toužit a někteří si ji i pořídili. Ale proč? K čemu je, kromě toho že to každý chce a tak? Proč vlastně? Co je na kusu pryže tak úžasného, kromě toho, že vypadá jako žlutá gumová kačenka? Nehledě na fakt, že si neuvědomuji, že bych někdy viděla žlutou kachnu.

Uuuu Iiiiiiii ... pronese kačenka logicky, zeptáteli se ji na to stylem "upravím ti fasádu".

Což nám moc nepomůže v řešení této otázky, jelikož já kačenořeči nerozumím.

Jíž jsem se setkala i s názorem, že gumová kačenka do vany slouží k výrobě moderní hudby a ano i jsem to slyšela. Nejsem žádná zvláštní cíťa, ale jako vrchní uctívač gumových kačenej jsem se skoro rozbrečela, jak mi jí bylo líto.

A tak mi to povězte, nemůžu z toho kloudně spát a trápí mě to. Jsem sice člověk obyčejný a hloupý, jsem zvyklá na to, že mnoha věcem nerozumím a tudíž je přecházím, mám ráda sofistikované myšlenky jen proto, že si myslím že to je od slova "sofa", tudíž jsou to myšlenky vzniklé vleže na pohovce .. musím to zjistit!

 
vloženo Calestia
Permalink ¤