JEN PÁR PÍSMENEK A JEŠTĚ MÉNĚ ŘÁDKŮ
09.Březen 2009,00:04
No ale ž to je ohrané... takže tentokrát se nikdo věšet nebude, tentokrát se Jožin z Bažin bací kojeneckou flaškou do hlavy ... hih

Tak jakou hovadinu budeme rozebírat dnes? Státní ústavu? Právníky? Politiky či policisty? Všechno jedna pakáž. Na to by se jeden mohl, neníliž pravda? Čímž nechci urazit žádné z jmenovaných, ale uznejte samy, stojí to za prd. A všechno a všude.

O zdravotnictví a nových výmyslech ani nemluvím. A teď vážně, vím o čem píšu. Nevěříte? Věřte. Je to hrozný, ale moje maličkost pracuje ve zdravotnictví. Na chirurgii, i když mám podezdření, že to je něco mezi LDN a blázincem. Z jistých důvodů vám nepovím kde a doufám, že jistí inteligenti to sem taky psát neboudou (myslím do komentářů). Víte co, to by se pka každej lámal a úmyslně se nechal vozit k nám a co já pak. Už tak tady jsou občas chuťovky a pak ještě vás .. no nic. Nestěžuju si, práce jako každá jiná.

Třeba teď .. noční. Lidi spí a neotravují, až na pár případů. No co. dědek se s náma pere, mlátí nás, jiná babizna zase pořád otravuje, krevňák hroznej, ale krev ne a ne a ne. Jehovisti no ... mor.Jáj, včera na nás zavolala své stážné anděly. No to bylo taky. Na druhou stranu se ukázalo, že s nima narozdíl od ní je alespoň nějaká řeč.

Hele slyšeli jte někdy o tom, aby se musel restartovat počítač kvuli tomu, aby naběhlo nový datum? Já taky ne, ale příkaz z hůry ... Znáte to, když šéf nařídí tak i když je to blbost.. co na plat. Jo a taky nám mizerně platěj. Nejsou peníze. A přestavujou pár pokojů na brutální nadstandarty. Budou moc pěkné. Doufám, že až se zbláznim a polámu, tak sae na mě složíte a budu moct být tam :P

Lidovníci, nikdo mi nepíšete do komentářů a já prostě nevim, o čem vám mám psát. Takže pokud byste chtěli, abych vám sem psala, trochu mě nakopněte nějaký téma. Fakt, klidně vám tady můžu psát bůhvíjaký odbornosti, nebo odpornosti? Te'd nějak nevím. Prostě co chcete?

No hej .. zvonek z pokoje.. musimazse na chvilku. Tak pište ju?
Cal
 
vloženo Calestia
Permalink ¤