JEN PÁR PÍSMENEK A JEŠTĚ MÉNĚ ŘÁDKŮ
16.Leden 2009,08:51

Kolikrát za život se vám podaří být Andělem?

Hra Angels Online vám to určitě zajistí se svojí zábavou a kresleným zpracováním s pěkným hudebním doprovodem. Vtělíte se do jednoho z mnoha andělů, kteří pomáhají lidem na zemi a to tím že plní nejrůznější úkoly.

       Hra nabízí spoustu povolání, jako je Priest – léčitel, Summoner – vyvolávač, Wizard – čaroděj, Magician – kouzelník, Protector – ochránce, Warrior – válečník, Swordman – šermíř, Spearman – oštěpař, Archer - lučištník, Weapon a armor craftsman - výrobce zbraní a brnění, Tailor – kožešinář, krejčí,  Technician – technik, Chef - kuchař. Každé povolání má svoje jedinečné výhody. Válečník se neobejde bez dobrého vybaví, které sežene právě u hráče se zaměřením na výrobu. Aby toho všeho nebylo málo, můžete si koupit mazlíčka, který vám bude pomáhat v boji. Nečekejte však typická zvířata, ale druhy Elfu a to: Vodní, Větrný, Zemní a Ohnivý Elf kteří vydají sílou za dalšího hráče.

        Ve hře jsou čtyři frakční města, ze kterých  si vyberete jedno, kde chcete působit a pomáhat. Každé město má svoje totemy. Což vede na neutrální půdě hráče do boje právě o zmiňované totemy, takže se tu nachází také PvP rozhodně doporučuji tuto hru vyzkoušet a zahrát a neházet flintu do sena, když se vám zezačátku nebude dařit.

      Angels Online je zcela zdarma stačí stáhnout klienta a registrovat se na adrese http://ao.igg.com

Obrázky dodám, slibuji (:

 

 
vloženo Calestia
Permalink ¤