JEN PÁR PÍSMENEK A JEŠTĚ MÉNĚ ŘÁDKŮ
03.Březen 2009,01:43

pronesl děda mráz a upadnul v zapomnění

 

Tak vám osobně chci oznámit, že je na světě bordel přmo nevídaných rozměrů.

Ne že byste takovou informaci již dávno nevěděli, ale pro jistotu ji ještě ropakuji. Jaro přivolávám seč můžu, nicméně v okamžiku, kdy jsem si umyla to děsně fukjový vozítko znovu nastala zima a den na to jsem si ho ohodila do půlky dveří velmi jemným bahýnkem, tudíž by se dalo říci, že jsem byla poněkud nevrlá. ale to snad ani není to nejhorší. Nebo nejlepší? Já vím už nevím, poslední dobou žiju v několika vzájemně se prolínajících realitách a už v tom mám nějaký zmatek. Možná by se to dalo použít i jako pseudoomluva že jsem dlouho nepsala, ale vlastně to že jsem zmatená a divná mě neomlouvá, protože to už jsem jak dlouho.

No co, stejně je otázka proč to vlastně píšu. Asi jen pro svoje vlastní nekolikanásobné vnitřní potešení. poslední dobou začínám vážně uvažovat o svém dušením zdraví.

Uvažovali jste někdy nad RP hráčema? Jsou hráči mizerni, ucházející, dobří a pak je ten zbytek. nevím zcela jistě do které skupiny patřím, rozhodně já patřím do té skupiny, čo jsou na hlavu.  Možná to bude mít něco společného s mím zcela zamteným životem a s mojim zcela zmatečným chováním vytupováním a myšlením, možná to bude mít něco společného s tím, že jsem hrdá na svoji divnost a pěstuji si ji jako jednu ze svých nejlepších vlastností. Ano.

Uvažoval někdy někdo z vás, zná-li vůbec sebe? Já s klidným svědomím mohu říct že uvažovala a se stejně klidným svědomím mohu říct, že neznám a jsem pro sebe samou záhadnější než bermůdský trojůhelník.

 

nevíte někdo o čem jsem to chtěla psát?

Volně budeme pokračovat ja téma "mnohonásobné rozštěpení osobnosti nebo pouze neznalost svého vlastního já"

Jsou lidé, kteří se neznají a nechápou do takové míry, že celý život něco hrají a předstírají. Smutné je, že tito lidé nedokáží odpovědět na prostou otázku : kdo jsi. Ale na druhou stranu tato otázka není tak docela prostá, jelikož na ni obvykle nedokáže odpovědět většina lidí. Tak schválně. odpovězne mi na otázku: Kdo jsi ty *ukáže prstem na čtenáře* Ne nemusíte mi to tady psát. Zkuste si to odpovědět alespoň sobě. a zkuste to bez příkras, přetvářek .. prostě jen kdo jsi?

 
vloženo Calestia
Permalink ¤