07.Květen 2008,20:39
To byla doba co jsem tady naposled něco napsal co? Ne že by mě hryzalo svědomí že tady nic není, ale hold jednou za čas se člověk musí vypsat jak se má atd. :-D Pravda je tady ještě několik faktorů, co mě ,,nakoplo" proč psát.
 Jednak chci sdělit že v červnu se po dlouhé době ukážu se Stříkáme Jedem na festivalu v Bíteši, kus od Brna. Jestli jste někdo z Bíteše, tak si rezervujte červen pro nás, ale nemám žádný konkrétní datum - zatím.



 Druhej důvod je, že mě nakopl jeden blog, kterej je skoro stejně "produktivní" jako ten můj :-) Kouknul jsem na něj asi po 3 měsících a objevil kolem 3 nových článků (wow!) :-) A tak si říkám, že bych taky měl asi něco napsat. Mimochodem byl to tenhle blog a jsem jeho velkým fanoškem, tak bacha :-D
 Nevim jestli sledujete někdo televizi, ale nedávno dávali na ČT (tuším) Smlouvu s Ďáblem (Bedazzled), což je hodně dobrá komedie. Kdo to nezná napravte to (Už jenom kvůli tomu, že tam hraje Elizabeth Hurley)! Viděl jsem to už nesčetněkrát, ale nikdy jsem nekoukal na titulky. Pouští u toho song Change your mind od Sister Hazel, nikdy jsem o nich předtím neslyšel, tak jsem "koupil" celou diskografii a ukázalo se, že je to hodně kvalitní kapela. Teď když pracuju u PC, nebo dělám něco do školy, tak mám puštěný zrovna tohle, řekl bych že jsou hodně inspirativní a vy jste po nich hodně produktivní :-D Né, fakt, zkuste si je pustit, dá se u toho dělat hodně věcí ;-)



 Aby toho nebylo málo, tak na Primě udělali docela dost velkej tah, že začali vysílat Přátelé (Friends), konečně se dá na něco po dlouhé době dívat, no a nebyl bych to já kdybych si nesehnal úvodní písničku (I'll be there for you - The Rembrandts). Začal se mi potom na iTunes utvářet takovej zajímavej výběr písniček... Zkuste: Change your mind - Sister Hazel; I'll be there for you - The Rembrandts; Beatiful Day - U2; What's my age again - Blink 182... Vznikne z toho taková docela zajímavá směska a fakt se u toho dobře pracuje.



 Co nejdřív se pokusím zjistit, kdy bude ten fest v Bíteši, taky jsem chtěl už konečně začít dělat na webu Stříkáme Jedem, ale nemůžu najít dobrej hosting (kdo víte o něčem dobrým napište do komentů). No nic, tak si užijte zbytek večera, ať už někde paříte, nebo se páříte, nebo se prostě flákáte, napíšu zas co nejdřív ;-)
 
vložil: Dendy91
Permalink ¤


0 Komentáře: