24.Únor 2008,11:49
 Ahojec, ani jsem nečekal že minulej článek bude mít takovej úspěch ohledně komentářů a návštěvnosti, takže prostě dík lidi že to čtete a ozýváte se, dělá mi to radost!
 K tomu koncertu co byl ve čtvrtek... No podle mě to nebylo zase až tak hrozný  
Sice jsme se vůbec neslyšeli, kytara byla na první tři songy rozladěná a dokonce jsme vynechali (radši) ještě jeden song, ale zase jsme si zahráli a to my docela potřebujem. Kluci co nastoupili po nás se jmenovali Up-Stream a musím říct že hrajou hodně dobře. Ještě že kluci hrajou punk, jinak by se to dalo ještě srovnávat a to by byl ještě větší trapas pro nás 
 Další vystoupení (na který už se připravujeme a já vim že ho odehrajeme dobře!  ) bude na Jaroškafestu(dál už jenom JF). JF založilo Gymnázium třídy Kapitána Jaroše v Brně, aby se mohly prosadit některý kapely, který se pohybovaly na té škole, ale to se můžete všechno dočíst na webu (nezapomeňtě že ty bílý slova jsou zároveň odkazy...).
JF se hraje 2 dny, 17. dubna v Desertu a 19. dubna na Favále. Koukám že v účinkujících už je najisto napsaných 5 kapel, my přibudem asi až později. Co se týče vstupnýho, dá se koupit vstupenka na oboje vystoupení za 70,-, nebo se dá koupit i na jeden den. Ve čtvrtek (17.) chcou 40,- a v sobotu(19.) 70,-. Podle mě se asi víc vyplatí koupit to na oba dny, protože ještě vůbec nevíme, kterej den tam budeme hrát. Víc zatím nevim, všechno je zatím ve stádiu domlouvání. Třeba snad příjdou ti co už to tolikrát slibovali a zatím jsem je tam neviděl  . Takže si udělejte na nás čas a přijďte se mrknout.
 
vložil: Dendy91
Permalink ¤


2 Komentáře:


  • 25.02.2008 16:33:52, Dendy

    Radek: tak v tom případě se koncert ruší X-D ano musím uznat že seš takovej nejvěrnější fanda :D

  • 25.02.2008 14:09:27, Laaabuznik

    No semnou počítej,já su všude kde ty hraješ ;) Přece potřebuješ nějakou sexuální podporu :D:D