04.Leden 2008,00:51
Zdravím, pro jistotu sem znovu přihazuju info o nezvratnně se blížícímu koncertu.
Je to koncert naší ­ kapely, ne někoho jinýho! Kdyby jste náhodou někde narazili na letáčky na kterých je ,,StříkáME jedem" tak jsme to my :-D
Takže bude to 26. Ledna (sobota), od 20:00 až do vaší němoty. Ten pajzl kde celá akce bude se jmenuje Mandragora (Mandra - to je fuck...). Upozorňuju že žádný vlezný není­, vstupný je gratis!!! Akorát chlast si platí­te sami.
Mandragora je na Křenové 10, kousek od Hlavní­ho nádraží­. Když nebudete vědět, koukněte sem, když pořád nebudete vědět mám tady pro vás mapku vlastní ­ výroby :)
Prostě projdete přes hlavas směr Křenová, projdete pod mostem jste na křižovatce, takže se dá­te přes přechod (viz. mapa) a jdete rovně, rovně, rovně až uvidí­te takový "rádoby" parkoviště a prosklený dveře, tam je Mandragora.
Když pořád nebudete vědět, poptejte se lidí­, ale nejsp­íš všude kolem budou letáčky, nebo mně prostě napište na ICQ.
Těší­m se na vás a doufám že tam všichni budete, vemte i známý, členy rodiny atd., protože potřebujeme co nejví­c lidí­! Minimálně se vám ta kalba zapíše do ,,Dějin Chlastání­".

EDIT: !!!!Přidávám letáček!!!!!


Image Hosted by ImageShack.us
 
vložil: Dendy91
Permalink ¤


2 Komentáře:


  • 05.01.2008 01:22:58, Dendy

    super už se těším :)

  • 04.01.2008 22:37:19, Missy.

    Dane!! To je super konečně si vás poslechnu, už na to čekám jak dlouho... určo si udělám čas a přijdu, už se moc teším!!