26.Srpen 2007,14:22
Tak se především omlouvám, že jsem nepsal, měl jsem pauzičku...Ale dneska se přihodila taková událost, že to musím prostě napsat.



    Včera jsem byl se spolužákama ze základky trošku kalit, jenže jednoho z nás nechtěli pustit, tak jsme šli kouknout jen tak do města... Vrátil jsem se asi v 11 večer, protože tam byla nuda a měl jsem štěstí, když jsem v 1 ráno usnul. Ale trošku jsem nečekal probuzení v 6 ráno. Kouknu před sebe a mamka drží v rukách krásný kotě (přesto že mám alergii) a říkala, že ho našla v našem baráku se toulat. Bylo takový modrý s medovýma očima a myslim že to byla buď anglická, nebo ruská kočka.



  Pak šla máti dát dolu na nástěnku v baráku že jsme našli něčí kotě
 a spěchala do práce, takže jsem zůstal jenom já a kotě :D Nejdřív to běhalo po bytě a zkoumalo, tak jsem mu dal trošku nažrat a napít mlíka. Pak to furt těma tlapkama fackovalo moje ruce a hrálo si to :D
Nikdy jsem nečekal že si kotě dokáže takhle hrát :) V 8 ráno jsem to nevydržel a šel vzbudit bratra a ten přišel na to, že je to našeho kamoše z baráku, tak mu zavolal a ten si pro něj přišel... Teda trošku jsem byl naštvanej že na to bratr přišel čí to je :D ale zase jsem zároveň rád, že se to vrátilo domů. Vsadím se že kdyby se nenašel jeho páník (), tak by jsme si ho asi nechali.



No a na závěr, něco k tématu :)

 
vložil: Dendy91
Permalink ¤


2 Komentáře: