20.Květen 2007,22:46
O víkendu jsem shlídl v TV nějakej film, kterej se odehrával v prostředí vietnamské války. Tak mě trošku napadlo že sem napíšu něco o pacifismu, protože v sobě mám něco z téhle myšlenky, ale ne všechno. Kdo neví o co jde, tady mám vysvětlení co je nebo kdo je pacifista (wikipedie) -> ,,Pacifismus je opozicí k válce a násilí; vystupuje jako víra v poklidné - mírumilovné řešení mezinárodních sporů za každých podmínek a okolností. Lidé označováni jako pacifisté vystupují proti jakékoliv (i osvobozenecké) válce.". Kdo chce vědět víc tady je link ( http://cs.wikipedia.org/wiki/Pacifismus ).



 No řekněte, nesere vás že státy perou $cash$ radši do zbraní, válek, výzkumů zbraní a podobných sraček, místo aby ty peníze investovali do škol, vědy (samozřejmně ne do té co se týká válek), kultury a větší mravnosti lidí? Dokonce jsem slyšel že i pan "chytrý" prezident USA musel kvůli válce v Iráku snížit
 rozpočet státu a ubrat peníze do škol a ekonomiky, aby mohl dál vést svou klidnou válku...
 Sakra už mluvím jako nějakej pitomej politik
 
vložil: Dendy91
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 31.03.2009 19:08:31, Katka

    zdaleka nemluvis jako nakej pitomej politik, ale jako kluk, ktery mu neni jedno co se na tyhle podelany zemi deje.. nemyslim vsude podelany a cela amerika speje pekne do haje..nejhorsi na tom je ze my s tim nezmuzeme tolik. ale jen to ze se o tohle zajimas z tebe dela zajimavejsi osobu nez vsechny ty blbecky kolem.. :)