02.Březen 2008, napsal Dorlag v 13:31
V Ostravě se konal koncert punkové legendy Totálního nasazení, která si sebou převzla parádní hosty v podobě Doctora PP a Poruchy ucha.

S típkem jsme se sebrali a rovnou z práce jsme skokli pro nějaký čučák a co nejrychleji jsme se snažili dostat na místo konání. Tak jak je už u nás zvykem, zase jsme nestihli začátek a tak jsme první kapelu Poruchu ucha poslouchali víceméně z ulice a popíjeli víno. Chutově nic moc a tak jsme šli nahoru, že si dáme nějaké piva.Cestou navrch jsme potkali pár správně zválených punkáčů, tak jak to bývalo dřív na Prostoru zvykem. Zaplatili jsme kilové entry a docela mně zklamala návštěvnost, protože tam ze startu skoro nikdo nebyl. Kolem se motalo pár nasosaných punkáču a u vchodu se rozdělával prodejní stánek Totálního nasazení. Kapela zněla docela v pohodě a oni nasosaní punkáči se začli motat před podiem.

Když skončili, dopili jsme víno a já si na památku koupil otvírák od totáčů. Další kapelou na řadě byl Doctor PP, který mně moc mile překvapil. Kapela hrála v sedmi lidech, zpěvák, klávesák, bubeník, dvě kytary, basák a típek se saxofonem. Doctor vypadal hodně zajimavě, típek v kvádru, v černých brýlích, vzrůst asik tak metr padesát a hafo zajimavých pohybů, takový správný taťka na turné. Pamatuju si songy jako Kofein, něco o Sahulovi a to je asik tak všechno.

Dalších pár piva a zbytek vína a mohli konečně začít Totáči, na které se všichni těšili, přibylo pár nových návštěvníků a mohl začít ten pravý pogo maras a i já jsem zapoměl na to, že jsem stál v práci 11 hodin na nohou. Todle byl hodně dobrý koncert se skvělou atmosférou a samýma fajnýma lidma. Nepamatuju si ale žádné názvy songů, ale stoprocentně hráli všecko co by jste chtěli slyšet a taky ten jejich koncert nebral konce a když už bral, tak stejně ještě přidali 6 songů, aby si nikdo nemohl stěžovat, že to bylo krátké.
 
Komentáře (2):


V 11.03.2008 20:31:22, Dorlag

tak to tě zklamu, protože 22. robím a to bych nedal

V 11.03.2008 12:56:50, Davídek

V pohodě akce až na to víno :0) Doufám že se uvidíme na Alkeholu