22.Červen 2007, napsal Dorlag v 10:23
Vcera to mel být uplne obycejny den. Melo se neco malo vypít a vyrazit do centra na akci Rádio Cas, kde mela vystoupit Aneta Langerová. Ne ze by mne její hudba nejak brala, ale chtel jsem ji videt spíš se zajimavosti. Jenze jsem si cestou uvedomil, že jsem si doma zapomel buky a tak jsem se vracel a protože zaclo bý hnusne nikam se nejelo. Kdosi vykutil nápad, že v Templu hrají Critical Solution - Guns and Roses rev.

Meli zacít nekdy v 9 vecer a tak jsme sedli do hospy na nejaké piva a asi o pul devaté jsme vyrazili. Po ceste jsme fajne zmokli, dojebali na uzavrené stodolní smerem od Ecka, takže jsme se prebrodili pres totální bahna, ale zacátek jsme stihli presne.

Usadili jsme se do gaucu a kresel a na podiu se vyskrabali 4 mladí borci. Start se moc nepovedl, protože byly furt nejaké problémy se zvukem. Ale když na potretí uspesne odstartovali, tak se koncert pomalu dostávat do rychlého tempa. Myslím, že borec by se svým hlasem pred Axlem nemusel vubec stydet. Dokonce se pred malické podium dostaly dve slecny, takze zase bylo o pár vecí k videní víc, ale jak meli uspech, tak z niceho nic skoncili a mohlo se jít domu. Zahráli krátký ale parádní program.
 
Komentáře (1):


V 30.08.2007 17:03:42, kytarista

nazdar.dik za pochvalu :) zpevakovi vyridim.