14.Červen 2008, napsal Dorlag v 14:50
Tradiční pátek třináctého přinesl další perfektní metalovou akci, která na Stodolní přilákala kvantec černooděných, vlasatých a správně soslých metaláků. Tihle blázni a bláznice vystřídali bárbíny a keny, aby si všichni poslechli krásu disharmonie a maximální úleťárnu v podobě Dying Fetus a G.O.R.E.

Krátce před osmou hodinou se to před Boomerangem hemžilo čekajícími lidmi a všichni se těšili na začátek jedné diskotéky. Než se na pódium dostala karvínská smečka, stihl jsem klopnout jednoho pivsona a šel se podívat na taneční parket. G.O.R.E zahráli nejlepší pecky ze svých dvou alb a tanečníci jim úspěch dávali patřičně na jevo. Zpěvák se nebál párkrát seskočit z pódia a nechal pár lidí, aby přispěli svým vlastním líbezným chrapláním. Po skončení jejich prográmku jsem se šel osvěžit k baru a podium se začlo připravovat pro Američany Dying Fetus.

Přijeli v upravené sestavě, ale ani to je neodradilo, aby přidali pár svých romantických písniček do diskotéky. Parket se rychle zaplnil a Boomerang se proměnil na psychiatrickou léčebnu, kde kontrolu nad vším převzali pacienti neschopní úspěšné léčby. Pár nemocných sem tam skočilo z pódia na jiné pacienty a všichni se nehorázně bavili. Neznám žádný název jejich songu, ale můžu vás ujistit, že jejich program byl plný parádního masakru a brutální destrukce. Určitě zajdu znova.
 
Komentáře (0):