04.Listopad 2007, napsal Dorlag v 11:46
V ostravském klubu Chlív se konal heavy metalový večírek, kde vystoupili mladé ale i starší kapely, hrající klasický heavy metal. Entry pohodových 40,- a tak jsem se ještě s jedním típkem rozhodl dojet a poslechnout pecky, které jsem ještě neslyšel. Vzali jsme to přes rum, todle už je povinnost, protože bez něj by jsme zmrzli.

Nečekal jsem, že dojde tolik lidí, ale heavy metal je asi obíbený a tak se tam sešla docela slušná sebranka černooděných vlasáčů, věkově od 15 až do x let. Start se trochu zdržel, nevím sice proč, ale bylo mi to jedno, aspoň byl čas vypít nějaké piva a dostat se na lepší vlnu.

První kapela, která začla hrát byla banda se jménem Firezone. Něco málo jsem o nich slyšel a byly to samé dobré věci. Perfektní speed metal s českými texty, který přilákal lidi k podiu a semlela se nějaká pařba. Hráli nějakou tu hodiu asi, fakt nevím přesně, protože nebudu stát se stopkama jako debil. Zahráli dva cover přídavky, první od Iron Maiden a druhý od Judas Priest Turbo Lover. Parádní zážitek a za nějaký ten měsíc budou hrát zas v Ostravě, tak se znova sejdem.

Pak přišla další zvučící pauza, takže piva a procházka na hambáč, protože jsem měl šílený hlad a taky jsem se potřeboval kapke provětrat.

Druhá kapela byli mladí Mr. Scarecrow, podle mně zvučili až moc dlouho a tak jsem vylopal půlku baru a byl jsem pejst pozitivně naladěn. Tihle borci měli ve svém aparátu i klávesy a tak jsem byl zvědavý, co z toho vznikne. Kámoš už spal na stole, takže z dalšího koncertu neměl nic. Asi únava z práce nebo co. A když  konečně nazvučili a naladili, kvantec lidí sešlo dolů k podiu a tak jsem šel taky. Ale nevydržel jsem tam moc dlouho. Sice zvučili půl roku, ale ze zvuku vzniklo startující letadlo, hukot a kravál. Navíc ty songy mně ani moc nezaujali, takže jsem šel chlastat a dámy a pánové pak jsem byl na sračky i já takže info o dalších kapelách se nedozvíte, takže až příště. :-)
 
Komentáře (1):


V 08.11.2007 09:08:52, david

Pry unaveny z prace hahahaha :o)))