27.Duben 2007, napsal Dorlag v 15:13
V Aréne se konalo Tour finské kapely Hevein. Hralí Zuprowski Connection, Hyperion a finaci.

Zuprowski hrali perfektni grunge ve stylu Nirvany a zpevak vypadal, jak kdyby se prave probudil v prikope. Mastne vlasy, špinavé hadry. Ale predvadel dobrou sou, skakal a rozervaval lidi, aby byli ready na Heveiny. Basak preskocil z podia mezi lidi a zafaral si s fandama, se divim ze ho nesezrali. Lidem se to libilo a ja a jarek, ktereho jsem tam potkal jsme ficeli jak cyp.

Pak prisli Hyperion. Lidi se divali jak jim to fajne jde s violencely a hrali faraci hudbu nabitou energii. Mi se na tom faralo fajne. Nepochopil jsem kdyz jeden jejich clen pri nekterych songach zvedal celo v jedne ruce a hral jako na housle, zajimalo by mne kolik to muze vázit.

Pak prisli na radu Heveini. Hraje tam Max Lilja z Apocalypticy a byl jsem na nej hrozne zvedavy. Vypadal fakt brutalne. Mel dlouho blond vlasy, a spis vic plestaty nez vlasaty. Vypadal jak vyskubaná zombie. Ale hral brutalne, sem tam se svalil na zem, ze jsem myslel ze umrel, ale to on jenom delal nejake show. Jejich zpevak delal halo nejvetsi a tvaril se jak vrah, muselo ho asi neco hodne nasrat, pac ten vyraz, no to jsem fakt ujizdel. Vsude se valel a skakal a bavil lidi, bylo to huste jak cyp a meli parádni zvuk.



Fotky zde: http://arena.undergroundcz.com/Galerie/17/
 
Komentáře (1):


V 17.07.2007 16:18:38, kaihomielisyys

jj...Hevein jsou hustý....ohledně Maxe...to co dělá, neni show...hele, viděla jsem ho fakt zblízka při koncertu v klubu...on do toho cella vyloženě řeže...se pak neni čemu divit, že je mu blbě. Jsem takhle po jednom songu myslela, že to nerozdejchá... =)))...ale naštěstí to ustál...je holt dooooooobrej! Úplně ho miluju!!! Jinak zpěvák - šílený Juha (jak já říkám)...se tváří nasraně pořád...a to, co tvoří na podiu fakt stojí za to....no řekněte, co je lepšího než se se zpěvákem z Hevein při koncertě vzájemně mlátit vlasama.... =DDDDDDD