11.Květen 2007, napsal Dorlag v 13:04
I když se ve stejný den konala na Slezskoostravském hrade Beánie, rozhodl jsem se navštívit klasický majáles VŠB. Možná trošku z ekonomických duvodu, ale taky jsem chtel ocíhnout pecky, které mely vstoupit. Na programu byli Project Lajka, Tam Tam Orchestra, Queen rev. princess, Desmond, Anna K. Deda Mládek Illegal Band a Rammstein rev.

Po tom co se mi podarilo nakupit vinko, flasku vodky a lahvac jsem dorazil na koleje VŠB a z podia jsem slyšel kecy ve stylu a ted se na scenu pripravuje Queen rev. Jedna z kapel kvuli ktere jsem prišel.

Musim rict, ze Brian May vypadal jako Brian May a dokonce zvladal paradni solicka na svou kytaru. pak na scenu vbehl Fredy, ale kdo cekal krasneho gaye, tak se mozna trochec dojebal, pac borec byl obtloustly, plesaty kalic piv, ale zpivat umel. Ovsem pohybama by ho skutecny Fredy strcil do kapsy. Co si pamatuju tak zaznely pecky jako Crazy little thing called love, It's a kind of magic, Show must go on a hafo dalsich. Jejich koncert mi prišel docela nekonecný a tak jsem se rozhodl posedet s ostatníma lidma a pokrocit dál v chlastajícím levelu.

Mezitím jsem stacil lopnout Hradní svíci potkat známé lidi a na scénu se vyškrábala kepela Desmond. Vubec jsem je neznal. Zahráli rock možná malicko s prvky gotiky, ale jinak nic moc zajimavého.

Po nich mela dorazit Anna K, ale asi moc dlouho rantala na lehko a tak nám onemocnela a Majáles hodila za hlavu.

Uvolnil se cas pro Dedu Mládka a bylo videt, že se na ne lidi hodne tešili a kotel byl šílený, jenže já je videl už asi po xté a tak jsem se rozhodl prepadnout lidi na dnb a zjistit, co se tam deje. Potkal jsem tam známé vyhulené xichty. Jenže když jsem tam dorazil tak dnb stage asi skoncila, nebo má prítomnost dotáhla nejaké zlo a bylo ticho. Proto jsem se vrátil back za Dedou a ten se zrovna chystal skoncit a uvolnit plac pro nejvetší pecku vecera Rammstein rev.

Když jsem si prohlížel sajty tédle kapely, na fotkách jsem si všiml nejruznejších efektu jako plameny, fontánky, fireshow, kostýmy a podobné bomby. Tech jsme se taky dockali. Celou show zahájili intrem z DVD Live aus Berlin. To je takové to video z Nemecka, které zacíná roztocením obrovksého vétraku a Till prirantá na houpacce, tak se samozrejme nedela, ale dela se spousta jiných vecí. Pamtuju si songy jako Sehensucht, kdy zacali tryskat do vzduchu plameny a bouchat fontánky. Feuer Frei, kdy se bohuzel žádné fireshow nedelo, i kdyz to vsichni ocekávali, ale i tak všeci skákali, jak kdyby celá zem horela. Pri jednom songu zpevák s kytarmenem vyhonili každý svou trubku, která místo geca, stríkala papírky. Po tom co odesli ze scény a lidi si je vyžádali zpet, zahráli pár nových songu a celou show ukoncili peckou Du hast a mohlo se jit domu, teda spis vic motat než chodit, ale nakonec jsem ve zdraví došel a usnul jako decko. Jen lituju, že jsem vynechal stkutecné Rammsteiny v Ostrave.


fotky: http://www.xichty.cz/?article=1587-majales-vsbtu-2007
 
Komentáře (1):


V 11.05.2007 13:44:32, Kačer

Dorlag ty si stary kalič