25.Srpen 2007, napsal Dorlag v 09:33
Na této akci jsem se ocit úplně náhodou. Seděl jsem si jen tak doma, čučel do kompu a nudil se. Pak mi zavolal jeden z típků, že se v marley děje nějaký maras a nemá s kým jet, tak jsem se zvedl, vzal to přes Tesco na vodku a společně jsme vyrazili.

Vodku jsme stáhli v parku na Výstavišti, zažrali fakt hnusnými chipsy a šli to čeknout jak to tam vypadá. Návštěvnost docela fajn, entry nějakých 90,-. Obsadili jsem stůl, vzali piva a čekali jsme co se bude dít dál. Na podium zatím vylezla hardcoreová banda Mossabmic z Chodova. Fakt parádní hardcore ve 3, zpěvák s basou, kytara a bicí. Parádní nájezd hned ze startu, všem muselo být jasné, jak se to bude vyvíjet dál. Nevím jak dlouho hráli, už jsem nevnímal čas, ale když skončili, bylo tam totální horko a tak jsem se šel vyvětrat ven a vzal si pár piv.

Po pauze a po pivech byli na řadě taky hardcoreoví Šrouby z Olomouce. Pokračovali v marasu, který nastolil Mossambic. Myslím, že taky hráli ve třech, ale fakt nevím, protože se už začli projevovat ty piva. Na tu vodku, no není se čemu divit.

Po nich měli nastoupit blackmetaloví Úl, pomatlané ksichty, sam démon nebo co. Domluvil jsem se s něma, že se s nima fotnu, ale pak jsem na to asi zapoměl nebo co a dokonce jsem se rozhodl jet domů, protože jsem byl fakt moc na sračky a ostudy už bylo dost. Prostě včera jsem to přetáhl s tím chlastem, jako že asi jo, protože tak jak mně bolí za krkem a jak mně bolí záda, to tu už dlouho nebylo a ta opice, no potěš :-D
 
Komentáře (0):