16.Červen 2007, napsal Dorlag v 10:55
Tak takhle se jmenovala akce v Underground Aréne. Na poslední chvíli, asi hodinu pred zacátkem akce jsem se dovedel, že jsem vyhrál vstupenku a tak jsem se rozjel do Tesca na vínko a pak fajne jetý do Arény.

Když jsem tam dorazil, tak tam jeste skoro nikdo nebyl a na podiu se pohybovala jakási grindecoreová smecka, která nevím jak se jmenovala. Zpevák zpíval s teroristickou kuklou pres hlavu ve stylu Brujeria.

O pauze jsem vypadl ven, protože ve vnitr bvylo vedro jako v pekle a vydal jsem se do Chlíva, pac tam bylo hafo lidí a podle toho, co jsem se dozvedel tam nejací lidi zapíjeli maturity a tadly veci.

Dalši kapela, která se snažila rozhýbat ten malý pocet lidí byla Body blue reading, která predvedla parádni death metalovu záležitost a lidi se fajne sešli u podia, že vytvori nejaký ten kotel. Podle mne todle byla nejlepší kapela vecera.

Další vec byli polsti Deformed, teda asi polstí, pac když jsem se jich šel k podiu zeptat jak že se to jmenujou, tak na mne spustili nejakou cizactinu a tak jsem zapojil svou lightko anglictinu a zjistim jsem že jsou to Deformed. Ale bohuzel nic zásadního nepredvedli.

Dalsí záležitostí byli Craniotomy, i když opet asi Craniotomy. Protože program, který ležel na stole byl hodne preházený. Pri jejich show vypadl proud a tak se jejich program kapke protáhl.

Tadle akce nepatrila mezi ty, které Arénu vytáhli mezi ty lepší rockové kluby, ale bavil jsem se fajne. Pred chvíli jsem se probudil s parádní kocovinou, ve vlasech jsem nahmatal zvýkackou, kterou jsem si dal vcera za ucho a zjistil jsem že mi nejde telefon, pac si tak matne vzpomínám, jak ho vytahuju vcera z piva. Nepamatuju si jak se tam dostal.
 
Komentáře (2):


V 17.06.2007 01:01:35, Dorlag

todle všecko je z Ostravy, v Brne jsem v živote nebyl

V 16.06.2007 22:00:42, xeddyx

zajdi na scenu ostrava a nejenom Brno