VÁŽENÝ PANE ZBOHATLÍKU:   21.Září 2008


Vážený pane zbohatlíku,

 víte proč svět potřebuje více tolerance?

Jestliže si žijete v nekonečném blahobytu a luxusu tak to snad ani nepochopíte. Někteří lidé, a dovolím si říct lidé jako vy, si neuvědomují a ani nechtějí uvědomit, že pokud se ke světu, k našemu společnému domovu, nezačneme chovat laskavě, opatrně, šetrně a s úctou, pokud ho nebudeme opečovávat jako své velmi milované, ale nemocné dítě, tak svůj „domov“ velmi brzo a nenávratně ztratíme. A proto píši vám, jako velmi vlivnému člověku, aby jste se postavil za práva Země, tedy za domov lidstva a tudíž i váš, i můj,ale i obrovského množství krásných a exotických, nenahraditelných živočichů a rostlin.

Kdyby jste byl věřící, věřil by jste, jako mnoho lidí na světě,že vaše duše se po smrti znovu zrodí a přelétne do někoho nového, ať už pejska nebo malého miminka, nebo jen do pouhého stromu.

Jenže nyní by jste si měl uvědomit, že vy zbohatlíci stromy kácíte!!!!!Chápu, že nynější obyvatelé potřebují dřevěné stoly a skříně, ale proč,když už ty stromy ve velkém kácíte, proč je ještě ve větším nevysazujete?? Zkuste si aspoň jednou vysadit vlastnoručně stromek a přitom myslete na to, že jste vlastně zasadil nový život.

Já jsem můj malý stromek zasadila na naší zahradě a i přes strašnou námahu, kterou jsem do toho vložila, mne zalil příjemný hřejivý pocit naplnění a dobrého skutku pro tuto Zemi, pro náš domov.

Snažte se zachovat alespoň jednou správně.A jestli ne, tak ona vám to Matička Země vrátí- jak vy jí tak ona vám. Tím mám namysli zemětřesení, sopky, potopy,  tsunami, hurikány a další pohromy.

Zkuste se nad tímto zamyslet a buďte lepší.

napsal/a: EwiaaP 14:22 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář