10.Listopad 2008
To jeee prostě na houbeles. On se fakt každej den musí najít něco, co mi zkazí mojí (konečně jednou) supernáladu? To je vždycky radosti a štěstí a pak přijde někdo nebo něco, kdo mi jí musí zaručeně srazit na bod mrazu. JoOo Lidi.. měla bych se sebou něco dělat :D... né jako ono to ted neni vůbec k smíchu, ale po tom všem, co se děje, už se tomu můžu snad jenom smát!!

Znáte to... prostě jednou dostanete nabídku, která se neodmítá..teda každýmu se to určitě jednou stane nebo staloo.. No já málem skákala štěstím do stropu skoro celý týden, jak sluníčko jsem byla.. než jsem si začla dávat dohromady jedno k druhýmu. Stalo se několik okolností, který by samy o sobě prostě jenom byly a já bych jim nepřikládala žádnou váhu. No, jenže to bych nesměla bejt já žejooo!! Samozřejmě přiznávám, že to třeba vidim moc zamotaně, ale co dělat. Já mám prostě pocit, že mým štěstím klamu "někoho", na kom mi hrozně moc záleží. Okolí mě sice ujišťuje, že ne, ale moc jistě to přesvědčování stejně nevypadá. Nejhorší je, že se s tím dotyčným (tou dotyčnou) skoro vůbec nevidím, takže si o tom s tím člověkem nemůžu ani promluvit a poznat, jak to doöpravdy je. Jistojistě vím, že to, kde se ted pohybuju, v těch situacích, tam by si místo mě zasloužil být někdo úplně jiný. Někdo, koho nechci nahrazovat a nechci vidět na jeho očích sebemenší smutek. A taky vím, že kolem mě jsou lidi, kteří by byli úspěšnější.. Ale co?! .. třeba to tak vůbec není a já se tady jenom peru s mýma iluzema a všudypřítomnýma obavama.. samotnou mě to nebaví!!!! Nebavim se já!!

No nebojte.. sama vim, že timhle psaním sem, co nikdo nečte, nic nevyřeším. Nedozvim se jestli opravdu někomu ubližuju nebo jestli jsem někoho naštvala ani se nezbavim mýho pocitu viny a bezcennosti. Ani mě tenhle článek nedonutí nevzdat to, do čeho jsem se pustila......................................... a taky vim, že tenhle článek možná nikdo nepochopí, protože musíte číst mezi řádky. Nikdy nenapíšu nic přííímo.. většině z vás do toho ani nic neni :D..
Chci jenom aby VŠICHNI věděli jedno: Mám ráda a vážím si všech lidí POŘÁD STEJNĚ jako doposud. Všem, kteří to jsou, těm jsem to dala nějakým způsobem znát. Těm, kterým jsem byla vděčná, jsem vděčná stále.. Ty, kteří mi chyběli, mi chybí stále a POŘÁD STEJNĚ na Vás všechny MYSLIM a VZPOMÍNÁM.. a jenom tajně doufám, že to VÍTE!!!!!!!!!! Za nic na světě bych nechtěla nikomu z Vás ublížit a udělala bych cokoliv pro to, abych jakoukoliv hrozbu ohrožení našeho přátelství oddálila... i kdybych se měla vzdát toho, co pro mě patří mezi ty nejdůležitější věci..
VÁŽÍM SI VÁS, MILUJU VÁS.. a to NAVŽDYCKY
Vložil: Ewushka.xXx ¤