Feddy

29.Květen 2008

Udělala ses?

Je několik okamžiků, kdy se chlap cítí opravdu jako chlap. Někomu stačí vypít deset piv, jinému zvítězit nad sokem, sbalit pěknou dívku a dostat ji do postele. Dalšímu třeba postavit dům, zasadit strom a zplodit syna. Ale snad pro všechny muže existuje jeden posvátný okamžik, kdy jsou na sebe velmi pyšní a hrdí. Tu chvíli můžeme nazývat „Ženský orgasmus“.


Vlastně je zvláštní, proč po tomhle tolik mužů baží. Proč se za tímhle tak urputně pachtí. Pro mnoho žen není stupnice kvality sexuálního prožitku zakončena vyvrcholením. Teda ne, že by orgasmus nechtěly, jen skvělý sex nemusí znamenat desítku orgasmů, ale záleží spíše na něžnostech, atmosféře, mazlení. Je to jako s večeří, na kterou svoji vyvolenou pozvete. Ženě rozhodně nepůjde hlavně o to, aby se nacpala do sytosti, ale raději ocení romantickou atmosféru. Pravda, pokud byste romantiku spojili s plným bříškem, bylo by to skvělé. Jen chci říct, že to prostě není tak důležité.

Tohle muži nechápou a tak se často před kamarády honosí úspěchy typu: „Tak včera jsem to mladé třikrát udělal.“ Ale nějak jim nedochází, že kvantita by měla jít ruku v ruce s kvalitou a to, že jejich přítelkyně by se třeba raději mazlila a udělala jen jednou, než se pokoušela o postelovou olympiádu. Jistě, na orgasmu záleží. I ženám. Jen není třeba lámat rekordy v jejich počtu. A měřítkem úspěchu není jejich součet. Leckdy se dá dosáhnout lepší známky prostě tím, že místo tří poskočení nabídnete jeden dlouhý výskok právě proto, že jste dívku předtím dostatečně rozcvičili. Ale opusťme teď orgasmus z ženského pohledu a vraťme se zase k mužům.

Muži se rádi chlubí sexuálními úspěchy a těší je to. Jenže nic se zase nemá přehánět. Ani to mazlení mužského ega, pokud není spravedlivé. Třeba takový zahraný orgasmus, aby měl chlapík trošku radost. Jistě ho to potěší, ale kolikrát? Jednak na to asi časem přijde a navíc se ta žena sama připravuje o požitek. Hrát orgasmus není dobré. Místo aby tomu chlapovi ukázala, co se jí líbí a dala mu opravdový šperk, nabízí jen bižuterii. A tak se vytvoří začarovaný kruh, kde si chlap myslí, jaký je samec a holku přitom sex nebaví. Chlap se přestává snažit, protože si řekne: „K čemu vynakládat úsilí, když stačí jen pár minut králičích pohybů?“

Muži se rádi chlubí úspěchy. A orgasmus je přece úspěch. Pro muže jeho vlastní orgasmus opravdu znamená vrchol. Vyvrcholení sexu. A ženský orgasmus zase dobře odvedenou práci. Jenže co když si není jistý? Zabodoval, nezabodoval? Vzdychala, nebo si chtěla jen odkašlat? Ten lehký náznak sinusoidy, provedený dosud jen ležícím prknem, bylo to ono? No vážně, u některých žen je to těžké. A tak ta situace prostě nutí mnoho mužů, aby se zeptali: „Udělala ses?“, protože kolikrát třeba není jiný způsob jak to zjistit.

Než se začnou ozývat sexuální odborníci se sebejistým tvrzením, že ženský orgasmus přece vždycky poznají a že to není nic těžkého, zkusím se nad tím zamyslet sám. Jistě, jsou ženy, které hlasitě vzdychají. Sex si užívají, ke konci se jim zrychlí dech a orgasmus poznáte. Jenže ony existují i jiné ženy. Některé třeba tiše vzdychají celou akci a na konci úplně tiše přestanou. Jiné mlčí celou dobu a v závěru dokonce i přestanou dýchat, aby nevydaly ani hlásek. Další vám prostě jen oddělají ruku, abyste nepokračovali. Je to těžké. V tom se člověk těžko vyzná. Ženy to mužům prostě neulehčují. A přitom by stačilo v závěru něco jako: „Bylo to moc pěkné.“ Aby chlap aspoň byl jistější, že v posteli nebyl k ničemu a jeho snažení nevyšlo vniveč. Myslim, že mám celkem zkušenosti, ale přiznám se, že jsem si kolikrát nebyl moc jistej, spíš doufal :) Chlapovi na tom prostě záleží!
Autor Feddy v 22:54

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home