Feddy

29.Červen 2008

Nejčastější výmluvy

Je zajímavé, jak se muži dokážou vymlouvat proč nemohli sbalit nějakou holku, místo toho, aby to zkusili a vymlouvali se potom. A tyhle vytáčky slyším denně kolem sebe.

Proto zkusím tři nejčastější výmluvy uvést na pravou míru, aby bylo zřejmé, že jediná překážka, která vám brání ve sbalení, jste vy sami.

Nevím co mám říct

„Hele to je ale pěkná holka.“
„Tak běž za ní a sbal ji.“
„Ale já nevím, co jí mám tak asi říct?“

Vzpomínám si, jak jsme jednou na základní škole psali slohovku. Přímo v hodině na nějaké vymyšlené téma. Pár jedinců se chopilo pera a psali a psali. Ostatní koukali do kolem sebe a na papíře neměli ani čárku. Učitelka se na ně podívala a zeptala se, proč nepíšou. „Nás nic nenapadá, my nevíme, o čem máme psát.“, stěžovali si. Učitelka se jen usmála a řekla: „Tak napište o tom, že nevíte, o čem máte psát!“

To stejné je i při balení. Jestli máte pocit, že když si připravíte první větu, máte vyhráno, jste na omylu. Stačí nějaká neočekávaná odpověď a jste nahraní stejně jako při recitaci básničky, když vám vypadne verš. Raději se seberte a běžte k holce. Nepřemýšlejte nad ničím, tím se jen stresujete. Dojděte k ní a pozdravte ji. Nemáte co ztratit. V té chvíli vás něco určitě napadne, a pokud ne, přiznejte se, že se vám moc líbí a vy nevíte co říct. To vás trošičku nakopne a posune v konverzaci dál.

Snažit se být rádoby vtipný, když se na to necítíte, je blbost. Raději s pravdou ven.

Pokud máte strach, že budete koktat a nic ze sebe nevypravíte, tak tomu nevěřte. Situace vás donutí. I kdybyste tam stáli jako solný sloup, je to lepší než neudělat nic. Za prvé, holky nemají centrální databázi "loserů", do které vás zařadí. A za druhé si o vás rozhodně nebudou myslet, že jste ubožák. Tak přemýšlí muž, ne žena. Ať uděláte cokoliv, nebudete na tom hůř, než když budete holku jen z povzdálí pozorovat.
Co když se jí nebudu líbit?

Mýtus: Jste škaredí a stojíte za houby. Každá holka vaše kvality pozná pouhým pohledem a hned vás pošle k šípku – blbost.

Nikdo to nepozná, kromě vás. Jste tak dobří jak se cítíte. Myslíte, že vás holky posuzují podle toho, jak vypadáte? Kdepak. Sice to hraje určitou roli, ale pokud se osmělíte, dostáváte bonusové body oproti ostatním soupeřícím. A tyhle body vám většinou zaručí vítězství. Sedět na prdeli a hledat výmluvy je blbost. Lepší je překřičet svoje rozbušené srdce a holku aspoň oslovit.
Co když se ztrapním

Mýtus: Každý neúspěch bude roznesen po celém městě. Všichni si na vás budou ukazovat prstem, že jste naprostý ubožák, co si dovolil balit nějakou holku Holky jistě čekají, až se ztrapníte, aby vás roznesly na kopytech.

Po pravdě neznám žádného kluka, o kterém by si holky povídaly, že je chudák, protože je balil. Ale znám plno kluků, kteří jsou k smíchu, protože po holkách z povzdálí pokukují a nic nedělají.

Uvědomte si, že svojí aktivitou nemáte co ztratit. Když to nevyjde, tak vás nikdo nepomluví, protože jste to podělali. Nikdo si na vás nebude ukazovat prstem a nebude se vám smát. Pokud však neuděláte nic, budete pro holky prostě „divní“, protože si vašeho pokukování všimnou.


Těch výmluv by bylo mnohem víc. Třeba „Určitě je na prachy.“, když vidíte nějakou pěknou holku. Toho jsem už slyšel plno, ale jen párkrát jsem viděl někoho, jak to doopravdy zkusil.

Další výmluvy: „Ona jistě někoho má.“, „Dívá se po někom jiném.“, „Je to blbý, teď si povídá s kamarádkou.“, „Raději ještě chvilku počkám.“, atd.

Jak se říká, mít stovku a nemít stovku je dvě stě korun rozdíl. Stejně to platí při mít holku a nemít holku. Prostě, kdo nehraje, nevyhraje. Raději buďte hráči, než sr**i. Však vy víte...
Autor Feddy v 15:22

1 Komentáře:

Ahojky kluci, když nemáte odvahu k hoce přijít a říct jí něco tak udělejte to, že kolem ní projdete a přitom do ní malinko strčit a první věta je na světě ,,Promin já nerad omlouvám se" a přitom se na ní hezky usmát.Bud se usměje a řekne ,,To nic v pohodě" zůstantě stát u ní a uvidíte zda je tam sama nebo s někým.Nebo vás za to seřve a pak to nemá cenu.To je rada od holky.....

23.07.2008 18:08:55

Přidej komentář

<< Home