20.Březen 2009

Máš pocit, že se ti láskavyhýbá velkým obloukem? Už jsi dlouho sama, tenpravý je v nedohlednu a ty toužíš konečněpoznat pravou lásku s velkým L? Anebo jsi zaláskovanádo kluka, co tě zná, ale on o tvé lásce neví?Tak či onak, na nic nečekej a LÁSKU si prostě přičaruj!Tohle je pro tebe jako stvořené.




Kouzla, která fungují

Poodhalroušku přítomnosti i budoucnosti. Připrav si červené svíčky, sušenoulevanduli, růže, bublifuk, pramínek vlasů, bílý papír a v neposlednířadě i odhodlání. A teď můžeš začít čarovat.

Chceš vidět tvář toho pravého?

Jespousta možností, jak to uskutečnit. Ale záleží na tvé odvaze a talentuke kouzlení. Vyzkoušej třeba zrcadlové kouzlo. O půlnoci zapal červenounebo růžovou svíčku, postav se s ní před zrcadlo a opakuj, že chcešznát tvář svého vyvoleného. Pokud je tvá touha poznání silná, měl by senad tvým ramenem objevit obrys tváře kluka, který je ti souzený.

Méně odvážné „čarodějky“ mohou vyzkoušet třeba tzv. levandulové kouzlo.
Vezmivoňavou sušenou levanduli, naplň jí plátěný, ručně ušitý sáček a ten sidej před spaním pod polštář. Zdát se ti bude o tvém vysněném nebovyvoleném.

Poselství duší

Užsvého vyvoleného znáš? Tak neváhej a uskutečni toto malé kouzlo. Vesvém pokojíčku si večer zhasni a posaď se na zem. Uvolni se, devětkrátse hluboce nadechni a vydechni. Mysli na detaily, které se ti na němvybaví a které máš na něm nejraději… Rozsviť, napiš o svém vyvolenémkrátkou básničku a nauč se jí nazpaměť. Až ho příště uvidíš, dlóóuze sena něj podívej a v duchu básničku přeříkej. Výsledek? Určitě pozná, žejsi pro něj ta pravá.

Vášnivé polibky

Sníšo nějakém konkrétním klukovi, jak se s ním vášnivě líbáš? Tak teďzbystři! Namaluj si rty svou oblíbenou rtěnkou a obtiskni je na bílýpapír. Zapal červenou svíčku a nad ní papír spal. Mysli přitom jen naněj a několikrát opakuj: „Polib mě, až se uvidíme. Polib mě,…(jehojméno).“ V brzké době se s ním budeš vášnivě líbat!

Chci jenom jeho

Jakzískat toho, o kom tolik sníš? Připrav si bílou a červenou růži, papír,pramínek svých vlasů a růžovou stužku. Na papírek napiš, jaký je tvůjvysněný kluk, papír stoč do roličky a kolem ní omotej pramínek vlasů.Růže rozřízni napůl, přilož k sobě polovinu červené a bílé růže, svitekpapíru vlož doprostřed. Svaž růžovou stuhou, každou růži polib a položdo plynoucí vody – řeky, potoka… Zbylé dvě poloviny růží zakopej dozemě a popros bohyni lásky Venuši o vyslyšení. Brzy půjdeš se svýmvysněným na první super romantické rande!
Bublinkový vzkaz

Coto znamená? Jdi do parku nebo do lesa prozatím jen s bublifukem –směšná představa, viď? Nevadí, zkus to! Foukni do bublifuku a kodlétajícím bublinám řekni následující zaříkávadlo. „Bublino leť na jiha sever, leť na východ a západ, přiveď mi jediného, ze všechnejlepších.“ Fantastický kluk bude zanedlouho u tebe!

Zamilovaný uzlíček

Užse s ním kamarádíš, ale zatím mezi vámi nepřeskočila žádná jiskra?Vídáte se často? To je dobře. Nenápadně mu seber několik vlasůz mikiny, trička nebo bundy… Doma je svaž do uzlíčku se svým pramínkemvlasů a vyčkej na noc, kdy bude měsíc v úplňku. Potom přesně o půlnocivaše vlasy nech odvát větrem. Po tomto čarovném kouzlu vás nicnerozdělí!

Vůně lásky

Předdalším setkáním s ním si z červeného papíru vystřihni malé srdíčko.Nastříkej na něj trošku tvého parfému, namaluj si pusu rtěnkou apapírové srdíčko polib. Až ho příště uvidíš, strč mu své papírovéposelství lásky tajně do kapsy, tašky, do batohu… Tu vůni a tebe užnedostane z hlavy, tím si buď jistá!

Srdíčková záře

S uzlíčkemvlasů nebo vůní lásky to nevyšlo? Tak si z čajových svíček vytvoř tvarsrdce (nejlépe venku nebo na nehořlavém povrchu). Doprostřed srdcepolož svoji a jeho fotku tak, aby se vaše obličeje dotýkaly. Libovolnousvíčku ze srdíčka sfoukni a okraje fotek pak zapečeť voskem z tétosvíčky. Vaše fotky se spojily a takhle spojíš i svého kluka a sebenapořád. Ovšem jen když o to budeš doopravdy stát!
Mince magická

Aještě jedno kouzlo. Vezmi si látkový kapesník a zabal do nějnásledující věci: Pět mincí jakékoli hodnoty, malinko soli a špetkupepře. Ale hlavní ingrediencí v tomto balíčku bude jakákoli věc, kterouMÁŠ OD NĚJ, nebo něco, co ti ho připomíná.
Pak jdi na místo, kterépro vás má nějaký zvláštní nebo mimořádný význam – oblíbená lavička,školní hřiště, park…čarovný balíček zahrabej do země devadesát devětkroků od toho místa. Teď budete nadlouho spojeni jeden s druhým!

Tajemství vizualizace

Takholky do toho! Čarujte, přejte si… ale nezapomínejte, že i myšlenkyjsou velice mocné a dokážou do života přinést vše, co si přejete.
Někdypostačí, když si budeš intenzivně přát, aby do tvého života vstoupilaláska. Představuj si silně chvíle s milovaným člověkem, sni o tom, cobys s dotyčným chtěla zažít a pevně věř, že k tomu v brzké době dojde.
Když si totiž něco opravdu hóóódně moc přeješ, splní se to! A to nejen v čase vánočním!

A kudy vede tvoje cesta za láskou? Je jednoduchá, má nepřekonatelné překážky, anebo budeš čarovat?To záleží jen a tobě!

Kategorie: Rady s láskou | vložil: Fenkas15 ¤


Komentáře (5):
  • 03.02.2018 01:00:48, Pitrsan

    Ahoj ,, chtěl bych Vám říci svůj názor ohledně magie .. mám s tím určitou zkušenost a né zrovna dobrou ohledně mého případu, Můj případ byl ten, že jsem se pomoci kouzel snažil ovlivňovat něčí mysl proti její vůlí pro své dobro .. snažil jsem se získat spět ženu do které jsem byl zamilovaný pomocí kouzel když už se odmilovala . bylo to zoufalství a nevím co mně to napadlo, ale bylo to spatně , protože se mi to pak vrátilo a hodně jsem za to trpěl. chci říct že když se s někým rozcházíte , respektive když se někdo rozchází s Vámi, nesnažte se ho získat zpátky pomoci kouzel.. je to nesmysl .. když už se ten protějšek odmiluje a dá Vám to razně najevo tak bych řekl , že by člověk neměl prosit vesmír a boha a KOUZLIT a všechny ty zaklínadla) o to aby někomu ovlivnil mysl, příměla někoho Vás znovu miloval. Proste, děkujte a kouzlete spíš proto aby jste získali novou lásku a pokud vás někdo už nechce nebo Vám to neklape nesnažte se to zachránit kouzli.. já jsem to takto řešil a nevrátilo se mi to v dobrém a dost jsem pak za to trpěl .. vymstilo se mi to a nevrátilo v dobrém at už to byla karma nebo něco jiného.. Přičarujte si novou lásku , štěstí zdraví a né lásku někoho kdo Vás nechce nebo už nemiluje.. o lásku se dá bojovat ale jiným způsobem a v jiné době.. Prostě nemám s tím dobré zkušenosti s kouzlením typu vrat se ke mně.. a odstupem času bych to určitě řešil jinak a biju se do hlavy že jsem takto jednal.. vím bolí to v tu dobu , je to těžké .. ale trocha času a pár panáku to spraví :-)..a hlavně někdo noví.. chci říct , nemyslím si že přičarovat si lásku proti něčí vůli je správná věc .. Petr

  • 08.03.2015 12:37:19, týna

    Tohle nepřestávej nebo se stane něco špatného. Jmenuji se Daisy, je mi 7 let mám blond vlasy a děsivé oči. Nemám nos a uši jsem mrtvá. Pokud tohle nepošleš 15ti lidem zjevím se dnes večer u tvé postele s nožem a zabiju tě.Tohle není vtip! Něco dobrého se ti stane v 15:22-někdo ti zavolá nebo k tobě promluví a řekne : MILUJI TĚ !!!! P.S: Neporuš to!

  • 31.07.2014 10:59:13, Lu

    Musím zkusit to s tou mincí,třeba to funguje,pro Martínka udělám cokoli :*.

  • 01.12.2013 18:04:51, míša

    Tohle nepřestávej nebo se stane něco špatného. Jmenuji se Daisy, je mi 7 let mám blond vlasy a děsivé oči. Nemám nos a uši jsem mrtvá. Pokud tohle nepošleš 15ti lidem zjevím se dnes večer u tvé postele s nožem a zabiju tě.Tohle není vtip! Něco dobrého se ti stane v 15:22-někdo ti zavolá nebo k tobě promluví a řekne : MILUJI TĚ !!!! P.S: Neporuš to!

  • 05.05.2013 10:03:12, Kristýna

    Ahoj já vám můžu doporučit tenhle web www.skola-magie.cz jsem u nich ve škole magie, mají jí online a je supr, mají i kurzy magie online a eshop s kouzly.