WwWostrý Wtipy :P

11.Srpen 2009

Sloni sehnali pytlík marihuany. Celí nedočkaví ho otevřou a jeden zklamaně povídá: „frajeři, jsme v prdeli, poněvadž nemáme prsty. Jak si smotnem brko? Tak poprosili ježka, ať jim ta brka umotá .. Za půl hodinky se ježek přikutálí, vychechtaný, nohama vzhůru a po marjánce ani pára. „Ježku, ty zmrde, kde je naše tráva? Ježek jen pootevře oči a říká: „Táhněte do prdele, šedý mraky, chci se opalovat!!

Hulič trávy chytne zlatou rybku. Rybka: „Pusť mě a splním tři přání.“ Hulič: „OK, ubal mi jointa!“ Rybka ubalí, hulič vyhulí. Rybka: „Druhé přání?“ Hulič: „ubal ještě“. Rybka ubalí, hulič vyhulí. Rybka: a poslední přání? Hulič: „Ubal mě i sobě!“ Rybka ubalí a zahulí si spolu. Druhý den přijde hulič zase chytat ryby a z vody na něj volá zlatá rybka: „Ani nerozbaluj pruty, už jsem nám ubalila!“

Leží takhle v koši tři cédéčka a baví se co jsou zač:
1) já jsem program pro DOS, který nechodil pod Windows XP
2) já jsem program pro Windows98 který nechodil pod Windows XP
3) já jsem Windows XP
 
Policajt a prase mají letět do vesmíru. Před odletem dostanou každý obálku, kterou si mají otevřít až na oběžné dráze. Vystartují a úspěšně se dostanou na oběžnou dráhu. Prase si odepne pásy a rozlepí obálku. Přečte si ji a začne mačkat různá tlačítka, nastavuje různé parametry, hýbe s páčkami, atd.
Policajt ho chvíli pozoruje a potom si taky otevře svoji obálku a
tam je napsáno:
"Nakrm prase a na nic nehrab".
 
"Tati, je to pravda, že ICQ
, IRC a web-chaty degenerují lidi?"
"OMG imho, lol"
 
Jedna cestovní kancelař hledá seretářku pro ředitele, který si rád potrpí na zkratkách.
Tak se ozvala jedna .... a hned další den v práci na ni ředitel
"UKP"
a ona "co co já vám nerozumím!".
Ředitel rozčileně ze sebe vydal "uvař kafé pičo!"
a sekretářka odvětila "KSČ".
Ředitel se zarazil a hned slyšel "kolik sladíš čuráku"
 
Jedou dva chlapi autem a spolujezdec usne. Řidič se nudí a tak zastaví stopařce. Ta si sedne dozadu doprostřed, chvíli se s řidičem baví a pak taky usne. Jak tak spí, vyhrne se jí minisukně a řidič ve zpětném zrcátku vidí, že si nevzala kalhotky. Chvíli se kochá tím pohledem sám a pak probudí druhého chlapa, aby z toho taky něco měl:
"Ty, Franto, vzbuď se a koukni do
zpětného zrcátka. Stojí to za to." Tak rozespalý Franta koukne do zrcátka, chvíli zírá a pak povídá: "Ty, Karle, nemáš u sebe hřeben ? Vypadám jak piča."
 
To víte,že chlapi měli původně tři vejce?
Ale pak si sezením v hospodě z jednoho vyseděli ptáka.
 
Stojí v parku dvě sochy naproti sobě.
Stojí 1rok,2,3.......a přiletí za něma anděl a povídá:
"Když tady tak dlouho stojíte, dám vám pro radost půl hodiny lidskýho života. Můžete si dělat, co chcete."
Sochy obživnou mrknou na sebe a už upalujou do křoví. Po chvíli se ozývají různé zvuky
, pochychtávání a za čtvrt hodiny vylezou, celé šťastné vylezou.
Anděl jim říká: "Ještě máte čtvrt hodiny, můžete jít znovu. Tak sochy jdou znovu a ta jedna povídá: "Ale teď to uděláme obráceně, ty budeš držet holuba a já se na něj vyseru!"
 
Sedí borec v sauně, hic jak prase a najednou tam vlezou dva od pohledu feťáci. Vybalí šlukovky, nabijou a začnou hulit. Chlápek chvíli neříká nic, ale pak se ozve:
"Teda chlapi já nekouřím a docela mě to obtěžuje a v sauně se to ani nesmí, můžete toho nechat?!?"
A týpci na to: "Však si s náma dej!" Chlap pořád že né, tak mu narvou šlukovku do huby, on si dá pár prásků a najednou se ti dva týpci zvednou, seberou mu hadry a prachy
a zdýchnou se.
Chlap sedí v sauně sám, nahý a neví co má dělat. Tak vyleze ven a zavolá si taxíka.
Řidiči povídá: "Prosím vás, mě tady vzali prachy i hadry. Když mě zavezete domů, vyběhnu jenom do bytu pro peníze a hned vám zaplatím". Řidič říká že teda jo a naloží ho do auta. V půlce cesty odbočí na lesní cestu a říká chlapovi, že jestli mu nenastaví prdel, tak ho nedoveze. Chlap si říká - je tma, zima, jsem nahý, domů ještě pár kilometrů - to nedojdu. Tak teda souhlasí a nechá se taxikářem ošukat. Ten ho pak praští klackem do hlavy a stejně ujede. Chlap se po chvíli probere z bezvědomí, prdel ho štípe od taxikářova ocasu a najednou na něho přijde sraní. Tak si dřepne a začne srát.
Najednou mu někdo zaklepe hrubě na rameno a říká "Co to děláte? Tady se nesere! Tady jste v sauně!!!"
napsal/a: Gabinecka-. 16:04 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář