Víte že.....

11.Srpen 2009

* Kdybyste nepřetržitě křičeli 8 let, 7 měsíců a 6 dní, vyprodukovali byste tolik zvukové energie, která by stačila na ohřátí jednoho šálku kávy.(Neuvěřitelné!)
* Kdybyste nepřetržitě prděli 6 let a 9 měsíců, vyprodukovali byste tolik plynu, jehož energie se rovná energii jedné atomové bomby. (To už možná jo.)
* Orgasmus vepřů trvá 30 minut. (V příštím životě chci být vepříkem. Ale zajímalo by mě, jak to zjistili a hlavně - proč?)
* Když budete mlátit hlavou o zeď, za jednu hodinu spálíte 150 kalorií. (To je pořád nic proti vepříkům!) (Hlavně to nezkoušejte doma... možná v práci?)
* Lidé a delfíni jsou jedinými živočichy, kteří mají sex pro potěšení. (A vepříci mají půlhodinový orgasmus? To není fér!)
* Nejsilnějším svalem na lidském těle je jazyk. (Hmmmmmmmmm........)
* Praváci žijí v průměru o devět let déle než leváci. (Když umíte používat pravou i levou rukou stejně dobře, tak se děje co?)
* Mravenec dokáže zdvihnout padesátinásobek své hmotnosti, může tlačit třicetinásobek své hmotnosti a je-li opilý, vždy padá na pravou stranu. (Po vypití čeho je opilý? Musí daňoví poplatníci platit takové výzkumy?)
* Polární medvědi jsou leváci. (Kdo ví? Koho to zajímá? Ptám se: jak jste to zjistili?)
* Sumec má více než 27000 chuťových pohárků. (Co může být tak chutného na dně rybníka?)
* Blecha dokáže skočit do dálky rovnající se 350ti násobku její délky. To jako kdyby člověk dokázal přeskočit celé fotbalové hřiště. (30 minut? Umíte si to představit? A proč zrovna čuníci?)
* Šváb dokáže žit až devět dní bez hlavy a až teprve potom zemře. (Hrůzostrašné!)
* Sameček kudlanky nábožné si nemůže užívat sexuálních radovánek s hlavou, protože samička začíná sex tím, že mu hlavu uřízne. (Miláčku, už jsem doma ... Což si takhle...)
* Někteří lvi mohou kopulovat až 50x za den. (Stejně si ale v příštím životě přeji být vepříkem: lepší kvalita než kvantita.)
* Motýli ochutnávají nohama. (Jémine!) (To je skoro stejně strašné jako sumec!)
* Pštrosí oko je větší než jeho mozek. (Znám i takové lidi.)
* Mořská hvězdice mozek nemá. (I takové znám lidi.)

Po přečtení tohohle článku, jediné, co můžu říci... Šťastní to vepříci...

napsal/a: Gabinecka-. 14:40 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář