Blink Banner!

Easy come, easy go. It's way of life that it should be, as far as I know

Hey bunch of mine

  • How's goin??
  • Zase tyden v tahu. Tento tyden se ponekud tahnul, prislo mi to jak 11 dni, 3 hodiny, 58 minut. Nemozne, ze?
  • Je sileny tady psat jenom o kalbickach, ale kdyz se nehnu ze Sydney, ktere je zapricenene skolou a velmi casualni praci. Chystame se najit nejaky mega embastradulozni zabavny park, jestli nekdo znate Port Aventura, coz je zabavny park ve Spanelsku, zatim jeden z bestovek, ovsem take Europa park v Nemecku je fucking cool, teda byl jsem tam naposledy, uz je 368 let, ale doufam v to, ze still je.
  • Tento patek, nebo tuto sobotu (udaje nejsou overeny) probehla special houseparty (pozor na mylku, ne House party, jako uc,uc,uc,ut,ut,tu,tu,tu, nebo jak to je. ale klasicka parbicka na baraku). Opravdu embastradulozne se to rozjelo...takhle Italove a my (bratri) jsme se domluvili co koupime za alko, nakoupili jsme toho krasne, 24 pivecek a dve lahvinky vodky, zacneme kalit, prijdou chilian people a kdyz to videli, otocili a se a za 6minut a 34 vterin prisli s boxem pivek a uz to jelo poradne od podlahy jak Kaja Gottu s hitem "Maja", ne kecam, zas tak brutalne jako Kaja jsme to nemohli rozjet, prece jenom je to kingos zpevu...
.................pokracovani po kratke reklame...................
Co takhle pisnicku? Ale jo...........





  • Pro "Pyramide" a "Ula ula ula U"(drinking games, i'll show ya later, only live demostration) jsme vyrazili do mesta,  jak si tak vzpominam navstivili jsme dva kluby, Side bar and Scurffy Murphy's, trsani ovsem skoro do ranka. Nejak sem se tam zakecal s jednou holcinou, vubec nevim jak k tomu doslo, kecali jsme o muzice. crazy speech of mine, potom jsme nejak oba dva zacli hledat nase znamy, tak se nase cesty rozesli...nikde je nevidim, nejspis uz asi sli dom, tak sem si sel pro kebab, Kureci, ale uz na to nemel, tak sem sel dom a  potkam nasi bandu..tak valime dom, ale vidim mekac, tak sem se odpojil od skupiny a razil do meka, stojim frontu, prijdu na radu a rikam troje hranolky, ale ty Devky podavali jenom snidane, fakt sracky..tak sem si koupil salad za 3.70, ou shit, za to by byli troje hranolky. Vyjdu z meka a tam bitka dva kluci a asi 30 lidi se je snazilo dat od sebe..Nejakej emo boy a velkej punkuc ci co, nevim dneska je to takovy mix, ze nevim. Rikam " hey watch out!! my breakfast..fakt sranda....chvili sem tam postaval, sledoval jak se jim ta bitka vyvrbi, ale nakonec to skoncilo, pakrat do sebe kopli tema australskyma cvickama co se tady nosi a sli domu a ja sem valil taky....nejspise mohlo byt neco po ctvrte ranko, dorazim dom a tam Nico a Charley...a rikaj taaaak joint pred spanim...tak ho tam rollnul, ale teda to se musim zminit jak bali italove...hele jo dve mini palicky asi takhle (  )  (  ) a do toho trictvrte cigarety asi takhle !_________________!, takze si typnete jak to chutnalo...no to vis ze jo...cigarko s minimalni prichuti nejaky orientalni rostiny. A jde se spat.
  • To by bylo opet vse, ale nez se opravdu rozloucime, jeste jedna ukolebavka pro vas
Ted uz je to opravdu vse...Take Care...Hospy Jr.

Ten poslední song je užasnej.. samozdřejme uzasnej až po tobě ale...:P:-*

Přidej komentář