Blink Banner!

living, survial, heeps of time just for me

Caute pratele

  • What are you guys up to???
  • Tak toto pondeli mi prislo kolo, respektive bmx....docela v pohode bike a za ty prachy...v prepoctu stalo 1900 korun ceskych....coz je mega cool....Aleee...Tak pekne od zacatku.....Rozbaluji krabici celej happy co mam pred ocima a uz predstavy, myslenky, vite jak? Pomalinku zacnu davat kolo dohromady, ale pak nastal mini-maxi problem,  ale neztracel sem nadeji a zacal sem prohledavat cely barak, kazdy koutek..ale shit z toho, nic potrebneho sem nenasel.."Takze asi takhle"...kolo bylo slozene, ale nemelo riditka, docela pruda...uz zacinal pretekat poharek trpelivosti, ale ani tim bych nic nevyresil, tak sem si rekl "fuck that shitty fucking crap"....a rozhodl sem se, ze druheho dne po svitani, az prvni kouhout za kokrha, az pekar vytahne posledni bochnik chleba z pece a ovsem az se probudim vyrazim do bike shopu.....
  • Tento ctverecek nalevo, vedle prvniho slova "tento" je ,dejme tomu, druhy den. Is it fair enough??? jeden bikeshop sem objevil jiz v minulosti, takze trable s dosahnutim destinace nebyli...vyrazim, cesta trvala priblizne 40 minut...dorazim...super..spoceny jak ten vepr dochazim k prepazce...rozhovor zacina...klasicka otazka...muzete mi prosim slozit kolo, ja na to nemam naradi a potrebuji to velice rychle....tak sem vyplnil formular....a pak se pta odkud mam to kolo...rikam "objednal sem si ho na netu...a rozjel typek jeden..."jo tak to ti nedame dohromady, co je objednane z netu toho se my nedotkem, ohledne kvality, warranty...prerusim jeho monolog a rikam, ze mi na tom nezali...nejaka garance atd. " ja chci po vas jen smontovat riditka a brzdy...nic exkluzivniho..pak neco zabreptal a potvrdil mi to, ale bohuzel sorry mate......"ja sem jdu 30 minut ve 30 stupnovym vedru a nakonec mi reknete tohle...nejaka cedule by prisla vhod. dekuji vam moc..pak prisel druhy asistent a uz mi daval naradi co potrebuju...takze me stejne stahli o 30$, hajzli...zacal sem se packovat a vyhrkl par ceskych ostrych slov jen pro sve uspokojeni...tak sem sel s neporizenou domu..pokousim se pomoci naradi dat to dohromady, podari se mi to, ale brzy stale ne a ne spojit..myslim ty lanka s brzdou...byli moc kratky...takze zase dalsi prijemny den.. travim den v posteli ctenim a nic nedelanim....k veceru prijde na terasu ital vtahnout jednu cigaretu....a pta se na kolo..rikam shit shit....nejde to je to crap......tak se do toho pustil, asi 15 minut si s tim hral, pote me pozadal o pomoc, zkoumali jsme proc to tak je, ale nakonec jsme na to kapli...udelali par hmatu a by....Ou shit buddy...thanx mate etc...ale v tu chvili uz sem mel v hlave vize, jak vyrazim podel pobrezi a budu si uzivat kras mesta Sydney.
  • Dneska sem vyrazil k opere a udelal par snimku i mostu a pohled na centrum...to je jen zacatek...so that no worries folks.....tady je jen tak pro predstavu bike.


  • to je vse...ja vim..nothing special...but i dont wanna talk about that, it makes me anxious..just kiddin'
  • take care.....Hospy