Blink Banner!

New story of my life, Byron bay, Nimbin part 2

Caute pratele a denicku...

  • Pri psani predesleho clanku sem musel nahle zmizet, ale ted sem zpet, doufam ze sem nikomu nezpusobil nejakou psychickou ujmu. sooooo keep going.............
  • Od pondeli jsme kazdy vecer navstevovali Club nazyvajici se Cheeky Monkeys, jak jsem jiz zminil, je to jeden z vetsich klubu v tyhle vesnici. Kazdy vecer nejaka akce, od show mokrych tricek az po pansky strip, ovsem ze i damsky. Necekal sem co ti holky neudelaji pro par stovek dolaru, kazdopadne na druhou stranu podivana to byla pekna, ale ze bych tam skandoval jako ty nadrzeny hovada okolo me, to pardone pane Karotka.
  • S Marion (Nemecka slecna) jsme byli dokonce na romanticke prochazce po plazi, i kdyz fakt byl, ze Marion neni moc znala, co se tyce anglickeho jazyka, takze konverzace byla jak se da rict limitovana, ale i pres tento maly nedostatek nam nic nebranilo si uzivat volneho casu spolecne. Kazdy vecer po parbe jsme spolu ulehli do postele a rano se zase vedle sebe probudili, coz je velice prijemne. Musim rict, ze to byl krasny romanek, na ktery se jen tak nezapomina.
  • Dalsi odstavecek bude o jednom hooodne proslavenem hippisackem miste nesouci jmeno "Nimbin". Ve ctvrtek jsme se tam vydali, rezervovali jsme si mista v busu zvany "Happy Coach" a hadejte kdo ho ridil Dr. THC, mozna uz vam pomalinku dochazi oc vlastne jde v te vesnicce a jestli ne, par specifickych obrazku z vesnicky.


  • A co ted? uz je to jasnejsi??? Ano vsichni tuto vesnicku navstevuji jen kvuli temto vecer, je to vlastne jen jedna ulice, plna obchodu z pomuckami pro koureni, ale fakt snad vsemi a taky plna lidi co prodavaji. Jenom jsem vystoupil z autobusu, usel 10 metru a uz me zastavil prvni jestli nechci nejaky jointy, tak sem si ovsem hned jednoho vzal za 10 dolacu a musim rict ze to byl embastradulozni model, ve dvou jsme ho kourili 3 dny, myslim s prestavkami....neee pernamentne. Kazdy druhy clovek tam prodava, je to tam samej hipik. Potom jsme navstivili muzeum, ale v podstate to nebylo muzeum, spise dealerske doupe, s muzeem to nemelo nic spolecneho, prochazime skrz, vsechno vymalovany cerne, presto nalepeny noviny, v jedny mistosti pulka hippie WV auta, v dalsi jenom dealeri, prodavali cookies, susenky, tak jsem si je koupil, v autobuse nam rikali at snime jen jednu pulku a za hodinu kdyz se budeme citit v pohode tak druhou. Vsichni si je tam kupovali, tak sem si je koupil taky, ale bohuzel, podelali me, nebo na me nefungovali...vsichni ostatni byli total v pici, ale jsem nic necitil...pak sem koupil dalsi matros, za $20 a tak podle ocka jsem mohl dostat 4,5g, kdybych toto koupil v Sydney, zaplatil bych $100, takze to me potesilo...
  • Kazdy vecer u nas na pokoji padl karton piv a dva packy bramburku. Ten den po navratu z Nimbin jsme si udelali pohodicku na terasce, teda na takovy terasce pod strechou. Byla to posledni noc s Marion a Jeaunette, protoze Jeanuette, prijela kvuli Marion na dva tydny do Australie a kdyz uz tady je tak chtela neco poznat, takze Marion musela s ni. Tak jsme si rekli, ze tuto posledni noc to musime rozjet, ale popravde receno, jsme to rozjizdeli kazdou noc a toto byla nase 4 noc v rade, tak si to predstavte. Karton pivecek a bramburky zmizeli, bylo na case zavitat do cheeky monkeys, tak jsme zavovali free bus a jeli, je to takovy minibus, docela stary, ale zevnitr je opravdu jiny, milion repraku, a stroboskop a dalsi vypicenky, to byla vzdycky cesta, malem mi pokazdy praskla hlava jak to bylo vohuleny, ale nu coz, Prijdeme do Monkeys a akorat byla zahajena soutez kdo vydrzi dele zustat na podiu. princip byl v tom: Hazelo se minci, pred kazdym hodem si musel rict co chces, pannu nebo orla, po cesku, kdyz sis vybral/a pannu dal si ruce za hlavu kdyz orla das si ruce na prdelku a kdyz padl protiklad toho co si rekl/a, sundas si jednu vec....takze docela rychla soutez o $300, ale zvlastni bylo ze kluci nemohli do naha, ale holky jo, to jsou pravidla co. Byl tam jeden fotbalista, ale to byl pozer to jste nevideli...kdyz si vybral pannu, tak si dal ruce za hlavu s takovym stylem, ze mu v prubehu naskocili snad vsechny svaly na tele, nerikam ze nebyl namakanej, to kurva byl, ale no tak......po par hodinach dancingu jsme razili dom, sli jsme na terasku odpalit spicka a potom co se neudalo. Tak me to odmordilo, nevim jestli najeli i ty cookies, ale stravil sem 3 hodiny v "Chair in the Air" coz je toto.
  •  Teda mozna i dele, zkratka sem se nemohl hybat, ale fakt ani trosku, ani otevrit oci. Najednou misto deste jsem zacal slyset drum&base, no rikam vam total brutal, ale zase na druhou stranu muzu rict, ze Chair in the air je tak pohodlna, ze tam muzete sedet cely den a nic vas neboli, ani ritka.
  • Dalsiho dne nas holky opustili a jeli na Fraser Island. takze nas cekala panska jizda. Byl to tak slunecny den ze prvni co bylo sem otevrel pivco a zacali jsme pekne od rana, snidane, plaz, opalovacka, potom obidek, pivecko, spicek, plaz, u bazenku, pivecko, spicek, potom jsme se zakecali s anglickymi devcaty a dalsi anglicka slecna s kterou Martin, ne ja, druhy Martin z Nemecka, mel dva dny romanek, rekla nam, ze v jednom klubu je koncik tak jestli nechceme jit taky. Ovsem jsme souhlasili, tak se schazime pred hostelem a bylo nas asi 30 lidi, tak jsme si vzali pivko a razime, v puli ceste si uvedomim ze nemam penezenku, tak letim zpet, nastesti Martin na me ceka, potom razime sami do clubu, pred clubem dopijeme pivco and get in. Objednali si pivko, ale bohuzel nikoho jsme nemohli najit. Najednou se prednami vyloupli ty dve anglicke slecny, tak jsme sli spolecne na cigaretku...kecame o anglickym jazyce a dalsi sracky...Pote otazka ze strany holek "hej, co pijes?" my odvetime "pivko, pivko" a sli nam koupit beera, potom dalsi potom jeste jednoho, jsme si rikali " hej ty asi neco chtej", potom k nasemu stolu na cigarko usedl jeden zdejsi typek, kecame, odkud jsme a tak, typek dokouril a potom nam na stul hodil hulenicko a rika "darecek pro vas".....to nas potesilo, club pomalu zaviral tak jsme valili na hostel. Vubec nevim proc, ale vytahli jsme zbytek piv pred hostel a zacli mensi kalbicku v krouzku na chodniku. Relax jak prase. sedeli jsme kousek pred vchodem do hostelu a vsichni kolemjdouci co sli na pokoj se u nas zastavili a hodili jsme chat, potom tam bylo takovych 30 lidi no mrda, potom jsme tam zustali zase jen my....ubalili darecek...a potom sem byl dosti na srot, uz jsem byl i dosti unaven, jenom sem si rikal "uuuaaaa kdyz uz pujdem dom"...nakonec se to utlo a vsichni ulehli sami samotinky do pelechu.
  • Dalsi den kluci odjizdeli do Surfer's Paradise, kolem 10 ranko a me bus jel az v 6 takze sem mel skoro cely den sam pro sebe...hezky sem sel na plaz, opalovacka, spicek, cigarko, potom radeni ve vode, slunce tak palilo, ze sem musel jit do stinu, dostal sem hlad a tak me napadal Sushi bar, ktery sem nedavno zahledl. Je to vlastne restaurace, ale misto normalniho baru je zde bezici pas s jidlem a jenom si vybirate co byste radi, urcite jste to mohli uz nekde zahlednout. Tak jsem se nadlabl, zpatky na plaz, potom k bazenku. no super den a pred odjezdem sem si zasel do jineho sushi baru a poradne si na cestu nandal......Takhle skoncil muj prozatim nej vylet v mem zivote....
  • Vsem vrele doporucuji Byron Bay, slysel sem ze je to i jedno z nejhezcich mist v Australii a hlavne lehce dostupne...tak zase mizim pratele...Opatruj te se.
Vsechny pravopisne chyby hlaste administratorovi libimseti.cz To on je za to zodpovedny....