EmOoO ;))
Publikováno: 01.Listopad 2007
v 11:36

Kategorie: **//smrt ? teorie,obrázky//**

Autor: Hot_SoxXx

komentáře (0)
teorie... normalních dětí mozhná i dospělích... | **//smrt ? teorie,obrázky//**
Děkuji moc .. zhe ste dokázali napsat pár vět i příběhů ,které pro vás nebyly moc příjemné ,ale sem také ráda ,zhe jeshte žijete ... Ač byste chtěli umřít nebo ne .. Ti lidé či děti kteří chtějí umřít umřou ,ale azh bude čas a ten čas ..si musíte vybrat sami .... =o)) Mozhná máte nějaký probléém ,ale kdzh byste zhili bez probémů to by nebyl zhivot ,ale právě ta smrt smrt....Zamyslete se nad tím ... co sem tu napsala !!
Kačenka:
Život, to je ta horší část toho co nás čeká.
Amrt, to je to nejkrásnější co nás čeká.
Sama to vím,a všichni to poznaj
není se čeho bát, strach ze smrti je uplná blbost. Nic necítíšproblesknou ti hlavou ty nejkrásnější vzpomínky. Aby si nemyslela na tože umíráš.
Lucinka:
Lidičky život není zrádce,zradili jste se sami,možná jen zklamali anechtěl jste ho mít.Zamyslete se nad tím,chcete smrt nebo žít?
Simonka:
hodně lidí si myslí že smrt bolí ale je to hloupost, nic necítíš nic nevnímáš....
je to pěkný umřít :)
Lenička:
vim přesně co si myslíte, že sem nejaká kráva která tady dělá to že už umřela a ví co to je smrt
ale já vážně smrt zažila
a můžu říct že posmrtný život je na 99% lepší, nikdo ti psichycky ani fizicky neubližuje
ale na co je tedy život se ptáte
život je aby si poznala tu špatnou stranu všeho
smrt je to aby si poznala lepší stranu všeho
Lucinka :
spadla sem asi z 20m schodu, když sem dopadla cítila sem jak mi něcoprasklo v halvě a pak sem viděla jak se podlaha plní krví věděla sem žeje to špatný. V tý chvíli kdy sem tam ležela tak sem nic nevnímala.Když sme pak jeli k doktorovi řek že sem asi už na 3 schodu když sempadal měla bejt mrtva se zlomenym vazem věděla sem že se stalo něcozvláštního. Na hlavě tet nemám jedinou jizvu a žiju dál. Já žiju druhýživot a tim pádem vim co to je smrt. A vim že kdybych tet spadla zeschodu a mohla si vybrat jestli chci umřít nebo žit tak bych si vybralasmrt.
Smrt je lepší
Markétka:
Smrt že nebolí? ty jedna sobecká rozmazlená ****!! to řekni lidem coumírají na rakovinu.. Nebo člověku, kterému umřela Láska přiautonehodě!!Nevykřikuj že víš co je smrt, víš hovno, normálně si spadlaa teď máš děkovat, že si přežila!chápeš že ti Bůh dal šanci poznat coje to někoho milovat? Holka zatřep si hlavou.. to že ti dá klukkopačky, je hrozný, bolí to šíleně, ale co bys dělala kdyby ti ten klukumřel? nebo by ti umřeli rodiče, co tě vezli do tý nemocnice? myslím žeby si jí tak nevychvalovala...Smrady jako ty nesnáším! myslíš že sinejvětší chudinka, ani prd, jen si stěžuješ ale víš hovno!!!
Lukášek:
Stejně jako mince, má i život dvě stránky. Vždycky se dá vstát a začít znovu. Stačí jen chtít...
Lukášek:
Jo, a Lucinko, nevýmývej tady mladým holkám hlavu těma svýma kecama,kvůli takovým jako jsi ty se pak zabíjej. Protože si myslí, že je to tonejlepší východisko. Po smrti není nic. Konec. Tečka. The end. Takže selaskavě vzpamatuj. A nebo si nech svůj názor, ale nikomu dalšímu honecpi. Lidi jako ty nejsou normální. Markétka má pravdu.
Markétka:
to že by ses dokázala zasmát nad něčí smrtí, kor nad smrtí člověka, kt.ti dal život, neznamená, že by si věděla něco o životě, ale že sibezcitná...ale co, je svoboda projevu, tak si sem piš co chceš! je mětě líto, potřebuješ pomoc..a Lukášku jsem ráda, že jsem choděj i lidico mají nějaké srdce..
Olaf:
vyprávíš tu o smrti, jako by to bylo umění, chtěla bys umřít a vypadattak krásně jako ostatní na těch fotkách a to je ten problém. Na těchfotkách jsou živí lidé né mrtví. Praví mrtví by vypadali úplně jinak.Jestli tě to zajímá tak si přečti Charlese Baudelairea báseň zdechlina.Patřil k prokletým básníkům jestli tě to zajímá a to co v té básnipopsal to je smrt a věř že nevypadá jako na těch fotkách.
Kira :

Jednou...je to už dávno, jsem do těla nedostávala živiny,energii...prostě jsem málo jedla,skoro vůbec...stalo se mi to, že jsemuprostřed prohlídky na zámku omdlela, jen tak jsem spadla mezi lidi, tise rozestoupili a nechali mě dopadnout na zem a jen se dívali...jedinírodiče se sestrou se ke mně vrhli a snažili se mi pomoci, byla jsem vbezvědomí asi 10 min...šla jsem dlouhým, tmavým tunelem a v dáli seněco třpytilo, bylo to světlo...ale bylo tak daleko, rozhlédla jsem sekolem sebe, bylo tam nespočítatelně lidí, tolik lidských tvorů šlojedním směrem, za tím světlem...těsně vedle mě jsem uviděla postaršíhopána, byl menší postavy, vousatý a s pleškou...ale on se na mě podíval,usmál se tím nejupřímnějším úsměvem, jakým jsem kdy někoho viděla smátse...podíval se a řekl, ty jsem ještě nepatříš, ještě není tvůj čas ajá se zastavila, dav mě obcházel a já stála a viděla, jak se mi ztrácív dáli,ale pořád jsem viděla ten tolik upřímný úsměv...a potom jsem seprobudila...a začala měnit svůj život, dneska je ze mě zase ta tolikusměvavá holka jako předtím, než se mi zhroutil celý svět a já tozačala řešit tím hrozným způsobem...ale ten způsob mě dovedl právě tam,na oné místo, kde jsem potkala neznámého člověka a díky němu poznalasmysl života...jsem mu neuvěřitelně vděčná, za to, co udělal...dnes užnic jiného než úsměv na mé tváři nenajdete, jsem skoro dospělá mladáholka, s normální váhou, skvělými přáteli, kteří mi pomáhají...rodiči asestrou, kteří jsou tu se mnou a moc mi pomohli, v těch tolik těžkýchchvílích mého života a s tím nejúžasnějším protějškem na světě,pomáhámi, poradí, vyslechne a já mu jsem za to všechno neuvěřitelněvděčná....díky=)
Karolíínka:
ja si myslím že po smrti neni konec....bude něco lepšího conáasčeká,ale neni dobré ani umírat...narodili jsme se proto abychm životzili...a ikdyž si v té nejtežší chvíli v životě a už nenachazíš jinéřešení než smrt,neřeš to tak neni to spravné,nemužeš před nečímutíkat,musíš setomu postavit čelem a řict si ja na to mám, já todokážu....
Lucinka:
dřív sem měla kámošku a ona měla astma měla zrovna záchvat a kdyby usebe měla prášky a nějakej debil nestál sanitce v cestě tak tu mohlabýt, měli sme spolu spoustu zážitků ale už si je nepamatuju když na nímyslim tak si vzpomenu na to jak mi umírala v náručí
Kikinka:
Nemá smysl se vzdávat. =) Sebevražda je fakt hnus, nehledě na to, ženeublížíte ani tak sobě, jako těm lidem okolo, kteří vás milují akterým na vás záleží... Co z toho vyplývá? Berte život s nadhledem aužívajte si ho dokud můžete...

Komentáře

« Domů | Přidej komentář