občas sem budu i psát :D občas i ne:D

03.Březen 2008

(-:

Tak jo, sedl jsem si k PC, poslouchám nějakou tu pozitivní píseň a říkám si: „Mistře, mohl by si něco napsat na blog, ať tvůj fan club ví, jak se máš.“:D A tak já, jakožto mistr, jsem si sedl a píšu:D. Je pondělí, pondělí je dobrý, úterý taky vlastně, vlastně je dobrej každej den, záleží jen, jaký si to uděláš – takový to máš? Jo, asi jo, asi na tom něco bude.

Já myslím, že teď se mám dobře, přirozeně dobře. Tenhle víkend, byl jeden z těch lepších v mém životě, super maturák, v pátek, (trošku pitka:-D s dobrejma lidma, který mám rád) a sobotní den taky nebyl k zahození, celej den se válení v posteli, potom koncert Wohnoutů a člověk dostal novou energii a sílu do žil, tedy alespoň já jo. A je to dobrý, fakt jo. Takový ty drobný a nepatrný okamžiky v životě, který vás naplňujou štěstím.

V pátek jsem si podal přihlášky na vejšky, tak bude ŁoŁ. Poslední možnej termín, co to šlo, řekl jsem si: „Chlapíku Majáku, nemůžes se toho bát.“ Nebojím se. J Občas jsem se bál nějakejch věcí, samota byla východisko, občas jsem byl mizantrop, ale dneska už ne. Dneska jsem veselej chlapík, co žije rád.

Teď si čtu blogy některejch lidí a směju se. Rádoby umělecký psaní o hovně, prostě jedno hovno za hovnem. Myslej, že to co tam píšou je ušlechtilý, dobrý, sqělý, ale je to s prominutím sračka. Nic v blogu, nic v hlavě? Asi jo:D Nemám rád lidi, co si na něco hrajou, co tam píšou, myslej si, že jsou prestižní, našlápnutí atd.

Já si snad nehraju na nic, já jsem píšu pro radost, pro klid, pro svůj fan club a tak různě, lidi co mě neznaj, když to budou číst, se asi vyděsej, rozčílej, řeknou si: „Píše o kreténech a sám je kretén.“ Asi jo, asi to tak má bejt, lidi co mě znaj trošku líp, si to snad myslet nebudou.

Ale nepozastavit se nad vší tou demencí, nad vším co ti idioti vyzvracej na svůj blog, by byl hřích. A tak jen pište dál lidi, piště umělecky o hovnech (svejch myšlenkách, citech a náladách), kopírujte si tam zamilovaný básničky, jen se předveďte v plný svý kráse a inteligenci. Protože já tu vždy budu stát a v hloubi srdce se vám smát. Kurva :D ještě si zarýmuju. :D:D

Tak GO! pište a bavte mě…… chci to.

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů