občas sem budu i psát :D občas i ne:D

24.Prosinec 2006

Rok 2006

Nikdy jsem nebyl ten, co by něco nějak rekapituloval, ale tenhle rok si to zaslouží, nebyl důležitější než ten co nastane (maturita atd.), ale byl zajímavej.

Potkal jsem řadu lidí s některými to dopadlo špatně a s jinými o dost líp.

Do tohoto roku jsem vstoupil jako sráč, byl jsem arogantní, namachrovanej, neoblomnej a já nevím jakej ještě, vykračoval jsem si časem a prostorem a dělal jsem to, co chtělo dělat moje horší iracionální Já, byl jsem hodně ovlivněn Bukowským.

Nějak jsem se dobelhal do 4ťáku a přes prázdniny u mě nastal velkej zlom a tak jsem do nového školního roku, vstoupil jako jinej člověk, sice některý svý spolužáky stále za lidi nepovažuju, ale je jich méně.

Docela hodně jsem se změnil, dokonce jsem i poprvé ve svém životě někomu upřímně vyznal lásku, dokonce jsem i poprvé v životě brečel kvůli holce a dokonce jsem brečel i před ní.

Jak se na rok 06 podívat nějak víc globálně?

Opouštím ho docela jako zlomenej člověk, co čeká na něco novýho a tím novým by měl být rok 07, kdy mám v plánu udělat maturitu, dostat se na vejšku (žurnalistika), dát si rok odklad a jet pracovat do UK, tam bejt 6 - 12 měsíců a za vydělaný peníze se jet podívat do Austrálie.

Za ten rok jsem napsal pár dobrejch věcí (občas si hraju na spisovatele), přišel o pár přátel nebo jako nepřišel, ale není to co to bejvalo, ale potkal jsem nové přátele Hrabiče a Lucyji a vším tím mě provází jedna dvojice, můj nejlepší kámoš Česnek a Sheeni, holka kterou..... ale to je jinej příběh.

A co se stalo dál ? Skoro nějak nic....spal jsem s 3 holkama s dalšíma 2 jsem měl něco víc, ale k čemu mi to je, když jedinou kterou chci nemůžu mít?

Nebudu se tady litovat, chci si jen popřát trochu víc štěstí do novýho roku.... a vám kdo to dočetl až sem, tak bych mu taky rád popřál.... mějte se dobře lidi

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů