občas sem budu i psát :D občas i ne:D

01.Leden 2008

Rok 2008

Dlouho jsem nic nenapsal, poslední dobou nebyl čas, je tu Pemlík a letí pryč zase ve čtvrtek a tak člověk si chce užít toho chlapíka, co nejvíc to jde. Přeci jen to je člověk, kterej má naladěnou mozkovou frekvenci na stejný vlně. A takovejch v životě moc nepotkáte, jestli vůbec někdy potkáte.

Je to rok, co jsem napsal poprvé na blog, byl jsem sdílnej, strašném extrovert a dnes nevěřím nikomu, jen sobě samému, ptž život mě naučil, život je nejlepší škola. Ale protřelost životem, bude rok od roku větší, to je jasný.. Myslím, že je to v pořádku. Vrátil jsem se dneska ze Silvestra, kde jsem s partou dobrejch lidí, oslavil příchod nového roku. Roku označeného číslicí 2008.

 

Jakej byl rok 2007, chlapíku? (řečnická otázka) Rok 2007, byl důležitej rok, maturita, vysoká škola, nalezení životního snu. Všechny tydle věci jsem minulej rok získal, respektive dokázal. Přišel jsem na to, že člověk by neměl bezhlavě vyhledávat nové a měnit to za staré a že by měl brát život takovej, jakej je. To bylo pro mě strašně důležitý poznání. Kdysi jsem byl sebevědomej, nabubřelej blb, kterej byl našláplej a myslel si, že má vždy pravdu, nedělal kompromisy, posílal lidi do hajzlu a bylo mu to jedno, měl svý morální zásady a ty neporušoval, byl konzerva, ale změnilo se to všechno, život se mi přeskládal, jako domeček z kostek, liberální dobrej chlapík, kterej má sice občas břitkej smysl pro humor, stále říka co si myslí, ale už není hajzl, jsem za tu změnu rád.

A co ženy, chlapíku? (řečnická otázka) S nima se nedá žít, avšak bez nich je to daleko horší J

 

A je tu rok 2008, 2007 měl bejt zlomovej, ale asi to bude tendle. Tendle rok musím odjet pryč, tady to je pro mě vězení, tady mi teče voda do bot, potřebuju novej impuls, věřím, že ho získám jinde, říkal jsem, že se nechci nikdy vrátit, ale nevím, zanechám tu spoustu věcí a lidí, který si člověk celej život buduje, taková součást jeho já, jeho identity o kterou příjdu a to bude duševní onanie, která věřím, že mě jako člověka, posune dál a naučí mě si vážit drobností, který jsou pro mě dnes samozřejmost, ale ona to zase taková samozřejmost není! A to je dobrý si uvědomit a neuvědomím si to, dokud to neztratím, ale zase je dobrý že začnu jinde a od začátku, snad to vyjde odjedu do UK, vydělám peníze budu nějakej čas cestovat nebo žít v Austrálii a pak se vrátím. Nevím co bude, nevím. Asi to je osud a osud nepřečůrám…ani já, ani vy, kteří to čtete. Takže vše nej do novýho roku, snad bude pozitivnější, než byl fajnovej rok 2007….

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů