Návrat z divočiny

Jak jsem zmiňoval v posledním příspěvku, prázdniny mě donutily opustit pohodlné místečko u počítače, a vyrazit ven, do tajemné a nebezpečné přírody.. Shodou okolností (respektive krutou hříčkou zákeřného Osudu) jsem se ocitl na stejném místě jako minulé léto - tedy na jedné z nejmenších vesnic na světě :)

 

Poznámka na okraj: toto přirovnání je samozřejmě pouze ilustrační; nejmenší vesnicí na světě i nadále zůstává Krátká Ves nad Oranicí, bydliště beraní nymfy Syas. Podle posledních měření se krátká vesnička v důsledku půdní eroze ještě více zmenšila, a nevejdou se do ní ani nejmenší starousedlíci. Tuto situaci odráží také nový hit hitparád "Mám malou ves, mě na nohy táhne." :-)

 

Ale abych se vrátil zpátky k tématu. Opět to bylo kruté, opět jsem každý den zápasil o holý život s četným hmyzem, pylovou alergií, proklatě ostrou sekerou a dalšími nástroji, a samozřejmě i s absťákem z nedostatku Internetu.. Ale nakonec jsem to přežil, a stejně jako minulý rok jsem se vrátil plný síly a energie :o)

 

Když to vezmu kolem a kolem, byly to docela pěkné prázdniny. Tedy až na jednu nebo dvě nepříjemnosti, včetně ne zrovna ideálního závěru.. (na který zvolna navázala další jobovka na Líbku, když se mi smazala jedna maniodepresivní štírka, kterou jsem měl ve výchově - ale ona si profily maže poměrně pravidelně, takže v tom asi nebude nic moc vážného) :)

 

Ale navzdory absťáku, kousavým hmyzákům a dalším potvorám to bylo docela fajn, a kupodivu jsem si i trochu odpočinul

 

Takže... nejvyšší čas ponořit se opět do víru internetové závislosti ;-)

komentáře (2)

« Domů | Přidej komentář

  1. Johny_82 | 25.08.2009 23:33:42 |

    Njn, když já se nechtěl jednak opakovat (protože průběh byl podobný jako minulý rok, jen s trochu větším absťákem) :) a jednak jsem unavenej, a ještě nemám ani vybaleno :D

  2. syas | 25.08.2009 23:20:51 |

    čekala jsem teda konkrétnější popis!