Leoš Mareš | moje hvězdy

21.Duben 2009
Povolání: Moderátor, zpěvák
Věk: 32
Datum narození: 27. 04. 1976
Místo narození: Beroun, Československo
Znamení: Býk

Životopis

Studoval VŠE v Chebu. Leoš Mareš alias Pánkožichu je známým moderátorem na Evropě 2. Leoš je také showman,konferenciér a moderátor několika TV pořadů. Ve spolupráci s PatrikemHeruckým tvoří skvělou dvojku, což potvrují vydáním CD s názvem Mrázekústředna. V roce 2001 se mimo profese moderátora stal i raperem, kdyzvydal album s názvem "Tři slova". Pilotní singl Lži jsou jako déšť sestal velkým hitem na mnoha rádiích.

Po úspěšném debutu „Tři slova“ (prodáno přes 40.000 ks) přicházímoderátorská jednička opět s novým albem. A opět v duchu albapředchozího, jak už je Leošovým zvykem, je nové CD „vychytáno“ doposledního detailu. Pilotní singl „Minuty se vlečou“ je předělávkoutitulní písně z filmu Love story a již několik týdnů vede hitparáduEvropy 2.

V pořadí třetí album "Nejlepší nápad" si na podzim 2003 připravil LeošMareš... Jako ochutnávku jste již mohli zaregistrovat úspěšný duet sTerezou Kerdlovou "Nejlepší nápad", podle kterého dostalo album název.

V roce 2005 moderoval reality show "Big Brother" a v r. 2006 moderovaltřetí řadu "Česko hledá SuperStar". V roce 2008 jsme ho mohli videtopět v roli moderátora, tentokráte soutěže X-Factor.

V současné době Leoš moderuje hudební hitparádu Eso na Nově.


Leoš Mareš

 

 
autor KOCICKA_CICINKA-1995 v 20:55, |

Komentáře (1):

Kokot?