Lucas Graben | moje hvězdy

20.Duben 2009
Povolání: Herec, zpěvák, tanečník, hudebník
Věk: 24
Datum narození: 23. 11. 1984
Místo narození: Springfield, Missouri, USA
Znamení: Střelec

Životopis

Lucas se narodil 23.listopadu 1984 Stephenovia Jean Grabeelovým. Již v blízkém věku se svou sestrou Autumn začalipsát písničky a hráli pro rodinu a kamarády. NavštěvovalLogan-Rogersville elementary and middle school. V 6.třídě přineslhrající veš po jeho prvním vystoupení jako Colin v high school (středníškola) produkci The Secret Garden (tajemná zahrada). Jeho první většírole v Springfieldskem malém divadle (Springfield Little Theatre) bylaArtful Dodger v divadelní hře Oliver.

Lucas pokračoval v předvádění na normálních základech v divadle, byloto v 8. představení před absolvování střední školy.5 let byl aktivníčlen divadelní mladé vystupovající herecké společnosti Y.E.S... Běhemtoho vyučoval třídy v divadle od tance přes zpěv až po improvizaci provšechny věkové kategorie. Lucas hrál hlavní role v hodněstředoškolských muzikálech, produktech, operách, hudebních soutěžích,hrál na bubny v kostelním sboru, uvedl chlapeckou skupinu na KickapooHigh school, stejně jako navštěvování Misourijské přestižní uměleckéakademie. Lucas odjel do Guatemaly na roční základ se svou rodinou jakosoucást týmu 6ti leté mise.

V roce 2003, hned po promoci se odstěhoval do LA (Los Angeles), abynaplnil svůj životni sen. Lucas poznal manažéra, Roberta C. Thompsona.Během týdne měl agenta, během 3 týdnu měl 1. reklamu a během 9 týdnunatáčel poprvé pro Disney Channel movie, v seriálu HALLOWEENTOWN HIGH.Na jaře roku 2004, byl obsazen jako vůdce pro WB nazvaný Halleyhokometa. Později, po zjištění že show nebyla vybrána, hrál v jinémDisney channel original movie, High School Musical.Když se vrátil domů ze SALT LAKE CITY, dodal hosta do hvězdné role vABC Boston Legal roli v seriálu UPN Veronica Mars. K Lucasovu úspěchupřispívá soubor cílů v mladém věku a víra v to, že když je sen dá se hodosáhnout.


Lucas Grabeel
 
autor KOCICKA_CICINKA-1995 v 18:48, |

Komentáře (0):