Marek Ztracený | moje hvězdy

15.Duben 2009
Povolání: Zpěvák, pianista, skladatel
Věk: 24
Datum narození: 26. 02. 1985
Místo narození: Železná Ruda, Československo
Znamení: Ryby

Životopis

Marek Ztracený je zpěvák, skladatel apianista. Mimořádný hudební talent pochází ze západních Čech, přesnějize Železné Rudy. Od dětství se věnuje hře na klavír a skládá. Poprvé homohli hudební nadšenci slyšet ve skupině Kredenc, kde hrál na bicí.Marek hraje na sedm hudebních nástrojů a skladbu vystudoval nakonzervatoři Jaroslava Ježka v Praze. V současnosti ho můžete seštěstím potkat v hotelovém baru nebo klubu, kde předvádí své klavírníumění.

Marek je skvělý lyžař a rád si zahraje i fotbal.

Píseň „Ztrácíš“, je prvním seznámením s jeho tvorbou a zároveň isinglem z debutového alba. Jako první ho do svého playlistu nasadilaEvropa 2 a v současné době už ho hrají skoro všechna rádia v ČR, bylrovněž nasazen do T- music chart! S touto písní vyhrál Marek Ztracenýpolský mezinárodní hudební festival - PBS Bank CARPATHIA FESTIVALRZESZOW v kategorii zpěv a nejlepší píseň. Festivalu se zúčastnilastovka soutěžících z evropských zemí.
Písně na připravované album jsou momentálně ve fázi natáčení.Producentem alba je zkušený Martin Ledvina. Vydání je pak připraveno nazáří 2008.
Marek Ztracený

 
autor KOCICKA_CICINKA-1995 v 20:44, |

Komentáře (0):