01.Duben 2007,18:29

Když si myslíš, že se k Tobě všichni otáčejí zády, dobře se rozhlédni. Jsi to hlavně Ty, kdo se otáčí zády k ostatním.Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče. Nejkrásnější ráj, ze kterého nemůže člověka nikdo vyhnat, je ráj vzpomínek.Říká se, že člověk potřebuje minutu, aby si někoho všiml,hodinu, aby ho správně odhadl,den, aby ho začal mít rád nebo milovat,ale potřebuje celý život, aby na něj zase zapomněl.Nikdy neopouštěj někoho, koho miluješ pro někoho, kdo se Ti líbí, protože ten, kdo se Ti líbí Tě opouští pro někoho, koho miluje.Po bouři vždy vyjde slunce.Cesta na vrchol vede vždy do kopce.Žít je ta nejkrásnější věc na světě.Zastavte svět, chci vystoupit.Teprve, až když něco ztratíš, zjistíš, jakou to pro Tebe mělo cenu.Život je boj, který nikdo z nás nevyhraje.Šťastný člověk není ten, kdo tak připadá ostatním, ale ten, kdo si tak připadá sám.Život je jen otevření a zavření očí. Záleží jen na tom, co během této krátké chvíle uvidíš.Život je čekání na to, kdy se naše sny změní ve skutečnost.Pokud vysvětluješ pomluvu, děláš ji ještě horší.Lhář se nejvíc obelhává sám.
Žádný muž či žena není hoden tvých slz a ten co je, tě nerozpláče.Jen proto, že tě někdo nemiluje tak, jak by jsi chtěla, neznamená,že tě nemiluje, jak nejvíc umí. Opravdová přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce. Nejhorší způsob někoho propásnout je sedět hned vedle něho a vědět, že ho nemůžeme mít.Nikdy se nemrač i když jsi smutný, protože nikdy nevíš, kdo se může zamilovat do tvého úsměvu.Světu jsi možná jen jednou osobou, ale jedné osobě můžeš být celým světem.Neztrácej čas na muži/žene, co není ochotný ztrácet čas na tobě.Možná Bůh chce, abychom poznali pár nesprávných lidí než potkáme toho pravého/tu pravou, abychom, až je konečně potkáme, věděli, že máme být vděční.
Neplač, protože to skončilo, buď ráda, že se to stalo.Vždycky se najdou lidi kteří ti ublíží, ale ty nesmíš přestat věřit. Jen musíš být víc opatrná, komu uvěříš příště.Staň se lepším člověkem, poznej sama sebe a buď si jistá, kým jsi, než zkusíš a poznáš někoho jiného a budeš očekávat, aby oni znali tebe.Nepřežeň to se snahou, to nejlepší nás potkává, když to nejméně očekáváme.Neuskutečněné sny nikdy neznamenají tragédii. Jak často se zato mění v tragédii sny uskutečněné.Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic. Největší chyba je, že si nejsme vědomi žádné chyby. Chyba je, když věříš každému, ale chyba je i to, když nevěříš nikomu. Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává. Kdo Ti povídá o chybách druhých, bude i druhým povídat o chybách Tvých. Mýlí se ti, kdo si nepřipustí, že by se mohli mýlit. Mýlí se ti, kteří doufají, že si stačí sami. Chyby lze vždy prominout, pokud máš sílu se k nim přiznat. Vlastní chyby nazýváme zkušenostmi. K malým chybám se přiznáváme, abychom přesvědčili ostatní, že nemáme velké. Největší chybou lékařů je, že se snaží léčit tělo, aniž by léčili duši. Přitom tělo a duše jednou jsou. Nelze je léčit odděleně. Nikdo není bez chyb. Člověk udělá hodně, aby ho milovali, a všechno, aby mu záviděli. naše závist trvá vždy déle než štěstí těch, jimž závidíme. Nezáviď nikomu, protože nevíš, zda neskrývá něco, co bys s ním za žádnou cenu neměnil. Posledním stupněm závisti je nenávist. Smutní nenávidí veselé, veselé smutné. Závistiví člověk chudne štěstím druhého. závistivci sice umírají, ale závist je nesmrtelná. Nenávist je silnější než přátelství a slabší než láska. Ten, kdo je schopen chápat a pochopit, není schopen nenávisti.Nevěř všemu, co slyšíš. Neříkej všechno, co víš. Nechtěj všechno, co vidíš. Kdo nikdy neupadl, neví, jestli umí vstát. Život je karetní hra, v níž srdce není nikdy trumfem. láska způsobuje bolest, ale také bolest léčí. Láska prostě bolest je. Láska je smysl našeho života a jeho jediný cíl. Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří. Když ti někdo ublížil, usměj se na něj, ať nevidí jak moc to bolelo.Život je krátkej tak ať za něco stojí ne, když už se někdo namáhal aby jsme byli!Cokoli dá ti osud, to snášej, a zvítězíš nad ním.Když tě mám za pár okamžiků vidět, klepe se mi celé tělo zimou, jako by mě někdo zasypal vločkami sněhu. Když jsem bez tebe, mé srdce umírá steskem, jako když slonovi umře slonice. Když jsem v tvé blízkosti mé srdce září kolem sebe mou lásku k tobě!Kdo v lásce nevěří na zázraky, ten je ztracen
 
vložil: Lenulka.33
Permalink ¤


0 Komentáře: