Prostě o všem.... Přijďte, pokoukejte se a třeba okomentujte a pište taky svoje připomínky, ať vím co sem dávat a co vylepšovat =)
04.Červenec 2008,14:25

Opět něco pro pobavení  Je to takovej mixík 

1) Jde zajíc po lese a vidí medvěda jak stojí na zadních ve křoví a čůrá a přitom počítá ... 1 ... 2 ... 3 ... 4 ... Zajícovi to nedá a jde za ním a ptá se ho proč při tom počítal? Medvěd říká, byl jsem u lidí a tam jsem viděl, že lidé to tak dělají a tak, abych si to zapamatoval, tak si u toho počítám: 1- vytáhnu pincáska, 2 - stáhnu předkožku, 3 - čůrám, 4 - zatáhnu předkožku. Zajíc se s ním rozloučí a odchází. Medvěd se otočí a vidí, jak jde zajíc do křoví a slyší .... jedna .... dva .... tři .... čtyři .... dva - čtyři .... dva - čtyři .... dva-čtyři .... (zvířátka)

2) Baví se dva násoskové: "Tys byl tak sťatej, že jsem Tě musel odnést domů." - "To ty ještě víc, protože jsi mě místo domů odnesl k sousedům!" (alkohol)

3) Sedí dobře vypadající muž u baru a vklidu popíjí koňak. Přistoupí k němu spoře oděná blondýnka a říká: "Za 2. 000, - splním jakéko-li Tvé přání, dokážeš-li jej vyjádřit pouze třemi slovy". Muž si blondýnku dobře prohlédne, zamyslí se a říká: "Vymaluj mi barák". (blondýnky)

4) "Jak se má tvůj otec?" - "Můj ubohý otec zemřel pri nehodě." - "To je mi moc líto, nevěděl jsem to." - "Bylo to strašné, ale jeho poslední slova patřila mně." - "A co řekl?" - "Nehýbej tím žebříkem!" (černý humor)

5) Jenda vidí poprvé v ZOO páva s otevřeným ocasem a volá na mámu: "Koukej, mami, slepice kvete.'' (děti)

6) Přistanou astronauti na Marsu a seznamují se s tamní civilizací. Po několika dnech se chtějí seznámit s problematikou rozmožování. "To je jednoduché, pojďte do kuchyně." Tam vezme nádobky s bílou a hnědou kapalinou, protřepe je je a pak říká: "Teď už stačí počkat 9 měsíců. A jak to u vás děláte vy?" Pozemšťané se tedy pustí do sexuálního aktu, Marťani se smějí. "Co je na tom s smíchu?" - "U nás takhle děláme kávu s mlékem!" (dohadují se...)

7)Policajt vyšetřuje havárii autobusu. Vyslýchá cestující, kteří jsou mluvení schopni, pak se ptá řidiče, jak došlo k nehodě. "Nevím, právě jsem vzadu kontroloval lístky!" (dopravní prostředky)

 
vložil: LuLu-LuLu
Permalink ¤


0 Komentáře: