26.Březen 2009

About me

 
Jméno

 
No řekněme, že jsem nedopadla nejhůř :D Znám sice hodněkrásnějších a zajímavějších jmen než to moje, ale ještě můžu být rodičůmvděčná, že vybrali jméno Magdaléna a ne například Jarmila, Květuška, Světlankaa další podobný nesmyslný šílenosti :D

No pokud znáte v okolí nějakou Magdu (já teda žádnoukromě sebe neznám :D) tak určitě víte, že Magdaléna slaví jmeniny 22.7., takžev ten den je slavim i já :D Příjmení vám teda neprozradím, jen řeknu žemůj tatínek i oba bratrové se jmenují jako jeden velice rozšířený strom u nás ajá a moje maminka přirozeně taky jen s příponou –ová :D

 Přezdívky

 
No vy samozřejmě znáte přezdívku Maggdinka – to je vlastněmoje netová přezdívka abych tak řekla, jinak mi většinou lidi říkaj jménem a volajíMagdoo! ( No uznejte že to zní strašně hrubě? :D)ale taky mě občas někdo oslovífór ixámpl – volejbalistko, zpěvačko, debile :D, retarde :D a tak dále, ovšemnejradši mám oslovení blondýnko – to ale pouze od příslušníků opačného pohlaví:P to zní tak hezky, jestli mě chápete :-)

 Narozeniny

 
Sice vůbec netuším, koho by to mohlo zajímat, ale budiž.Narozky slavím 17. listopadu – ano je to ten listopadový den, kdy je státnísvátek a kdy se nejde do školy :P ovšem díky mě ho bohužel nezaložili :D víte asivšichni že tenkrát proběhla v Praze studentská revoluce no a já jsem senarodila přesně o tři roky později – tudíž v roce 1992, silný ročníktohle…pro ty, co potřebují na počty ruce – je mi momentálně 16 let.

No jinak neočekávám, že mi někdo popřeje, nebo snad něco dá:D ale jen tak, aby jste věděli, kolik že je tý existenci let, která tady píšety blbosti :D

 Bydliště

 Po ulicích se tu rozlévá vůně perníku, město je střediskemsportu, kultury a krásných památek. No dobře, vůni perníku jsem tady za celýchšestnáct let necítila, co tady bydlím:D Pouze tady smrdí Semtín – což jevlastně hodně komínů, kde se zpracovává ropa, benzín a podobný svinstvo :D Zadomem mi hučí letadla a Gripeny, protože kousek od mého bydliště je jednoz největších vojenských letišť v republice. Ovšem s tím sportem,kulturou a památkami je to pravda. Hokejem tady žije snad celý obyvatelstvo,máme jednu z největších arén v republice a nachází se tu i závodiště,kde si v Taxisově příkopu zlámal vaz nejeden kůň. Je to vlastně jednoz největších měst Východních Čech. Těm kterým to ještě nedošlo – žijuv San Piegu – pro ostatní – Pardubice.

Sportem tady žijou všichni, kultura je tady taky bohatá a jeto prostě MOJE město. Nejlepší na světě :-) Je tady všechno co k životupotřebuju. Velké obchodní středisko, koncerty, dvě multikina a plno dalšího,taky hodně hospod:D ale hlavně hezcí kluci, na který se moc ráda koukám :P ataky moji kamarádi, který bych nevyměnila za nic na světě. Abych to shrnula –žiji s rodiči v rodinném domku na okraji Pardubic. Je tady hodněmíst, kam se můžete zašít, když nechcete být zrovna v civilizaci. ProstěPardubice miluju, pokud by jste se sem někdo chystal na dovolenou, tak vřeledoporučuji ;-)

 Jak vypadám?

 
No jak vypadám? Těžko zhodnotit samu sebe. Mohla jsemdopadnou hůř, myslím, že daleko hůř :D, ale taky líp :D No tak jen tak propředstavu, mám blonďaté vlasy( od přírody, na což jsem strašně pyšná ) dlouhýdo půlky pasu, mimochodem, momentálně mám asi půl roku ofinu a taky modrý oči.No mimo ksicht – postava. Co k ní dodat? Jsem takovej trpaslík :D měřímjen něco málo přes 160 cma celkově do anorexie mám docela daleko :D ne že bych ale zápasila v sumoto ne. Prostě pravá česká holka :D.

 

 Povaha

 
Povaha a já? Tady to bude hodně těžký :D Řekněme, že mámryze štíří povahu :D Jestli nevíte co to znamená, tak vysvětlím – po většinučasu jsem milá a vytlemená, ale když mě někdo naštve, tak jdu přes mrtvoly :DDokážu se hádat, že to ani není možný, mám hold horkou hlavu. Jinak jsem alejako většina štírů obětavá, naslouchavá a ráda pomáhám lidem. Samozřejmě hlavněmým přátelům. Pesimista nejsem určitě, ale ani optimista ani nic jiného, jsemprostě od všeho trochu :D Řekněme, že většina lidí si nestěžuje a snažím se conejméně lidí vysírat, což se mi občas moc dobře nedaří :D Ovšem když se někdonedokáže srovnat s tak silnou osobností, jako jsem já, tak to je špatný :DNejsem ani žádnej andílek. Dokážu být hnusná mrcha :D ale to fakt málokdy. Mimoto se dokážu taky pořádně ožrat, kouřim občas jak divá (za což se stydím, aleuž pomaličku přestávám) ovšem já a ostatní drogy – to ne! Tráva – jo byla takyobčas, ale od té doby, co je na tom můj kamarád závislý, jsem to do hubynevzala a zarytě to odsuzuju. Nevím co víc bych k sobě napsala, snad jstesi obrázek už udělali.

 Koníčky

 
O první místo v sekci koníčky se rvou dvě pro měnaprosto nepostradatelný věci : Moji kamarádi a muzika. Kamarádi – každý mějistě pochopí, když řeknu, že bez nich prostě žít nemůžu. Jsou pro mě všechnona světě. Jen s pravými přáteli jsem taková jaká opravdu jsem a taková,jaká chci být. Jmenovitě to jsou Baruš, Enny, Tomáš, Anet, Zuzka, kluciz kapely a plno dalších.

Numero due – muzika. Muziku já miluju. Miluju poslouchání,koncerty, ale nejraději mám muziku v praxi. Možná vás zajímá, co za stylmám ráda. Nejraději mám tvrdou muziku, prostě to, kde jsou opravdový nástroje ane žádné počítačové triky – to znamená metal, rock, hard-rock, punk, punk-rockatd…co fakt nemusím je hip hop. To prostě není muzika (jestli ho někdo máterád, neberte si to osobně, já prostě hip hop nerada) Miluju zpívání, to je mojevášeň. Hodně lidí říká, že zpívám hezky a taky hodně lidí říká, že mám nejlepšíhlas jaký kdy slyšel. (samochvála? Ne, myslím, že oni přeháněj :D)Ten pocit,když držim v ruce mikrofon a dávám průchod pocitům a můžu se vyječet –dokonalost! Z nástrojů nehraju na nic, jen okrajově na bicí, ale žádnejzázrak to není. Mlácení do bubnů je totiž moje :D takový odreagováníčko :D Milujuvšechny bubeníky (zvlášť jednoho :P) ale taky kytaristy a zvlášť Štěpána aLuboše :-)

No a abych nezapomněla, tak pár dalších koníčků. Následujeasi volejbal, pak psaní a docela i kreslení. To je asi tak všechno.

 Nejoblíbenější

 
Barva:
Černá,bílá, červená, modrá a fialová. Jinak ale není barva, kterou bych vyloženěnenáviděla, takže asi všechny. Nemusím teda růžovou.

Číslo: Pouze ajedině 7. Říkáte si, to má oblíbený každej, ale sedmička je prostě moje :-) sesedmičkou na zádech na dresu hraju volejbal a když mi někdo bere sedmičku, jsemagresivní:D

Jídlo: Tady je tona dlouho, ale pro představu : Pizza a těstoviny – prostě italská kuchyně –nejlepší! Všechno možný prostě, já sním skoro všechno :D jediný co ale úplněnesnáším jsou jediný dvě věci: ryby a houby! Jsem divná co? Opravdu tyhle dvěvěcičky nesnáším.

Pití: Tady je tona dýl, ale vypíšu jen ty nejdůležitější a nejoblíbenější. Samozřejmě jakopravá Češka miluju pivo, toho bych se uchlastala :D Mimo piva, když jsemv hospodě si dám kofolu, když není chuť na alko. Potom taky vodkas džusem, ale hlavně s Redbullem :P No a nesmím zapomenout na rum :D

Předmět: Škola ajá? No nevim :D Takže studuju prvák Ekonomického lycea. Divnej obor co?:D Jáprostě musím bejt výjimka. Ne to je jen tim, že sem debil a neudělala sempřímačky na gympl ( byla jsem 3 pod čarou…grrr) takže jsem šla na soukromou :Dje to něco mezi gymplem a obchodkou :D no to je složitý:D k těm předmětůmradši: mezi neoblíbenější bych asi mohla zařadit Italštinu( miluju všechno cosouvisí s Itálií – Itálie nejlepší), literku a ekonomiku :D co absolutněnesnáším je matika, nechápu principy a + b a s mojí logikou ani nikdynepochopím:D o známkách se tady radši vyjadřovat nebudu :D

Zpěvák: Hmm,nevim, já to dělím spíš na skupiny a tak, samostatného zpěváka nemám asižádného, ale kdybych si měla vybrat, tak by to byl asi Kurt Cobainz Nirvany – srdeční záležitost ;-)

Zpěvačka: Tadyvzato čistě podle hlasu. Moc dobrýchneznám, ale když bych opravdu měla vybírat tak určitě nejlepší zpěvačky vůbecjsou obě z Nightwish – Tarja a Anette. Jinak samozřejmě taky Pink aAmmy-Lee – ty maj taky skvělý hlasy.

Skupina: No jasněvedou Nightwish – to je prostě nejdokonalejší hudba na světě :-), potom takyGuano Apes, Nirvana, Black Sabbath, Metallica a AC/ DC. Z českých samozřejmědvě pardubický – Dukla Vozovna a Vypsaná fixa, pak taky Jaksi taky, Totálnínasazení, Visací zámek a plno dalších…

Film: všechny HP,Gladiátor, Piráti z Karibiku (v čele s úžasným Johnny Deppem :-*),Moderní popelka a mnoho a mnoho dalších.

Seriál: SamozřejměPřátelé a Simpsonovi, to je klasika. Pak taky občas zkouknu Alfa a teď jsemzačala sledovat s bratrem Červenýho trpaslíka :D

 Na závěr

 
Uf! Tak jsem to všechno dopsala. Sama teďka čumim kolik jsemvám na sebe toho práskla :D No snad si o mě neuděláte nějakej špatnej obrázek:D Je to snad tak všechno co bych asi o sobě napsala. Pokud budete mítjakýkoliv dotaz na moji osobu, týkající se tohoto článku, tak prosím dokomentů. Na všechny dotazy moc ráda odpovím :-)

Vložil: Maggdinka ¤