30.Květen 2007,13:06
Ano i tohle se děje v naší "LIDSKÉ" společnosti... Nedávno jsem četl na jednom švédském serveru o autech(v angličitě-švédsky bych to nedal) článek o novém Audi TT, nezapadá vám nadpis k serveru o autech? Mě by ani nikdy nenapadlo to, co jsem četl na netu.. A dost mě to vyděsilo..
..Nějakej intelektuál se rozepsal o svých zážitcích s novým tétéčkem, psal celkem dobře, tak jsem si roadtest dočetl až do finiše..ale pak mě to trefilo- diskuze pod článkem měla cca 2000 příspěvku ale ten první byl fakt zásadní. Mladej kluk(26)psal o tom, že kdyby mu jeho audi TT vzala přítelkyně(Audi TT se často v tisku nazývá autem pro holky, ale spíš jen kvůli tomu že nikdo z těchto investigativních novinářů nepilotoval tohle malé letadlo..)a vybourala by se, tak by si moc přál aby se to audi dalo v továřně opravit.. tak jsem otevřel pusu.. a někdo se ho dotázal na přítelkyni.. a odpověd: "car is more important for me" mi sevřela pěst.. kdybych toho parchanta našel, tak by litoval dne, kdy to začal s předváděním svých humanistických myšlenek na síti vážně.. A přidal se k němu další inteligent s tím, že přítelkyni zmlátí, pokud s ním nesouhlasí.. A bylo jich ejště víc a víc.. Proboha, kde se to v lidech bere, že si dovolí na člověka se kterým chtěli být... Nevím jestli to je těma steroidama, nebo hambáčema, ale dost lidí dělá věci, za které by se mělo střílet.. Já se omlouvám, ale nechápu jak někdo může svůj poklad týat..místo abychom byli všichni rádi, že se našel někdo kdo toleruje naše nedostatky a má nás ještě rád.. Proboha, zmužte se! A dejte jí ruku, dejte jí dárek, ale pěst si nechte na Pepu z posilky, když vám dluží prachy z rulety.. Jsou věci, které nepochopím ani za střízliva.. bože, probudte se a otevřete oči, nejen pusu, když se budete krmit tím burgrem velikosti pozadí.. Co kdybysme napsali pravidla..1)Vždy pomůžu mámě s kočárkem. 2) Usměju se na ni(během dnes toho má dost) 3)Nikdy nebudu spěchat(trpubit, řvát) na toho kdo stojí před váni na křižovatce, zvlášt když je to vystresovaná vysokoškolačka ve zkouškovým 4) Budte milí a za poslední 5)Do ničeho ji nenutte..

Jen prosím o zamyšlením nad tím, co nás dělá lidmi a ne zvířaty. Klaním se před těmi, kdo nebudou přehlížet maličkosti života..přece jen tyto maličkosti dělají náš život pestrý a ne šedý jako život těch, kteří si nevšímají dění kolem sebe..
 
vložil: MartinekZajicek ¤


0 Komentáře: