29.Červen 2007,23:32
Tak jo, dnešek se podařil, ráno si sedím na erase a bagetu s marmeládou zapíjím čajem, poslouchám Jamiroquai a málem usínám, posílám tetě zprávu, že ta marmeláda je fakt moc dobrá a že příště dostane ještě větší pusu!

Potom si lehnu na chvilku do postele, protože mě dost drsně bolí záda ze 4kolky, ale uplně ležím jako nějkaý kmet!:D No nějak se dám do kupy..sbírám se a velím do sprchy, usuším si vlasy a smska, jejda, moc mě potěšila, tka popřeji pěkné chutnání a zabalím tašku na víkend-mikina, modrý kalhoty, triko s límcem, knížka, sprcháč, kapesník a notas, valím do vysočiny na oběd-mají plno-samý děti, clekem vtipný no, ale nebudu jim brát iluze, ještě předtím, než jsem dostal na radnici maturitní vysvědčení, tak jsem si tam šel tkay sednout na kofču a bylo to jako za mladých let..

Jo a ráno..ti si ještě hepím u televize a koukám na discovery civilisation a je tma dokument o tom, jak amíci shodili atomovou pumu na Hirošimu a ten pilot říká, že ho nikdy svědomí nedonutilo probdít noc..a během chvíle zabili 30 000 lidí.. no to jako mi přijde dost drsný..asi má svědomí vytřený lihem, protože jinak to nejde..

Já jsem takovej blbeček, že když něco poseru, tak nespím a tupě zírám do tmy nademnou a usilovně vymýšlím, co ještě udělat, abych to změnil, ale pak si sednu obličej mi padne do rukou a prostě je to jak v nějkaýk melodramatu..

No tak sedám na oběd do tukana, celkem namka, a pádím na bus, sedím a prosím pilota, aby mi zastavil "na rozcestí" ... "Jasný" a místo aby koukal na vozovku, tak mě sleduje očima..vystupuju a semnou nějkaá holka, kteoru jsem nikdy neviděl..no nechám ji být a vidím Jirku- dobrý den pane, tlemím se, "hej, dneska v právi jsem potkal jednoho emila, co je z brna a byl to fakt kolík, je mu kolem padesáti, ale celkem 25 let seděl různě ve vězení!:D" a celou cestu mě seznamuje o tom Emilovi z brna, co poslal policajta do háje a v 6 okrádal na ulici.. Sedneme na zastávku a připojí se k nám Káta s Lukášem a přijel i Ondra s Luckou, tak sedíme společně n sebe koukáme jako puci a Jirka s Lukem nabíjejí sklo..bože proč., říkám si v duchu.. "Ne nechci voe" říkám mu a on je nasranej jak studna.

Představení pro děti s epovedlo, ale spíš to byl jen tkaovje začátek, byl jsem za klauna a děti řvaly smíchy..fakt legrace velká, jenže jsem už hrozně utahanej, ještě jsem se projel a ted jsem zralej do postele, ani nic neříkám, ještě večer to bylo takový nějkaý smutný..všichni kolem zhulený a já si popíjel ten homodějskej juice, protože mám antibiotika, takže jsem pivko jen točil, na té otcové kalbě..no.. o nic jsme nepřišel..Dneska mě nějaký věci hrozně potěšily, to co mě naštvalo jsem dal najevo, že jsem si dal sluchátka do uší a nic jsem neříkal a asi to je sobecký, ale poslouchat, jak se dva páry hádají kvůli úplným blbostem, ale fakt blbostem..tak to radši nic neříkám..a v noci se mi zdálo, že jsem šel do Hondy a odjel na CBR600RR Fireblade a pak s ní jezdil a bylo to tak živé.. dobrou a zítra v 7:30 budíčeka klaunský háv oblékám opět..
 
vložil: MartinekZajicek ¤


0 Komentáře: