01.Červen 2007,17:27
První noc v kempu měla hladký průběh, mnoho členů naší vodychtivé skupinky se zdejchla do místního koloniálu a můžu říct, že jej vykoupili na čtvrt roku do předu..no kolupili jsme toho na výpravu dost  autratili ještě více kapesného..
Ovšem z této noci mám lehce porušenou časovou souslednost.. Večeře na škodě 120 s vypůjčenými příbory nevoněla právě přívětivě a trochu tam smrděla spálená pneumatika z vedlejšího kempu a nemůžu nezmínit první pokus našich řidičů a kuchařů v jednom.
Na téhle chvíli mne dostala ta čistá romantika okamžiku..podvečer, fouká vlahý větřík, který se rozroste teda pořádně že mi luxusně vyfouká čerstvě umyté vlasy, aniž bych musel házet dvacku do toho pekelného stroje a obávat se, že místo vlasů budu můt připečené vdolky..
PO večeři jsme povraceli příbory, vyměnili si usměvy s jednním fotbalovým týmem a zahráli jsme si.. já byl v bráně, a všichni fotbalisti měli popito, rozdíl byl v tom jak moc.. I zde se s námi mohl měřit málokdo, zejména ta část septimy se místo fotbalových kreací pouštěla do baletních piruet, které svojí elegancí předčily i ty nejkrásnější primabaleríny(nejsem si jistý v i/í a y/ý tak s eomlouvám za případnou jayzkovou újmu..)
"Jooooo" zařval jsem a vyhráli jsme zapás, plavky nás všech se změnily na zelenou, přesně tu zelenou, kterou má tráva na které jsme hráli.
Chtěl jsem klid, být jinde..smutnil jsem po skutečných přátelích, po lásce..ale ve společnosti těchto lidí jsem nenašel ani jednu z těchto ingrediecí života..Nepřišlo mi ani mi nepřijde ted, překrásné prosedět večer v místí hospodě v kempu u piva v kelímku..neměl jsem chut se ani bavit, jen jsem usrkával hořkou tekutinu a myslel na to, co je pro má pro mě v životě důležitější pozici než sezení s lidmi, kteří mi nejsou nějak příjemní..
Všechny pocity ustoupily přicházejícímu večeru..zdejchl jsme se z hospy a šel se projít po pobřezí..noc mě obklopovala, nevím kde všude jsem byl, koho jsem potkal. Stíny postav, rozbité láhve ke mne již nedoléhaly, já ve své samotě daleko od kempu alepson na malou chvíli štastný byl.

Do kempu jsem se dostal těsně před noční kontrolou..známí se váleli v baených cigaretách a ve stanu se stejně smýšlejícími dívkami, ani jedno mne nepřitahovalo..ulehl jsem do svého stanu o rozměrech 150x70x60 a pokoušel se usnout..celkem se mi dařilo, dokud někdo nepovalil můj stan a spadl na mě..groteska nabrala celkem rychlost, protože to nebyl žádný notorik z ročníku, ale nějaký šílenec..odkutálel jsem ho k písku a jen když jsem viděl jak rozepíná poklopec a močí na stan, jehož majitelé dělají totéž pouze o několik míst opodál...
šílené místo..bláznivé..necítil jsme se dobře, bylo mi zle  z otrávené stravy a přišlo mi, že zde není nikdo normální..
 
vložil: MartinekZajicek ¤


0 Komentáře: