10.Červen 2007,17:54
"Trncink" zazvonil někdo.. já v pižamu(spím v jedněch plavkách..:) jdu otevřit, zbytek obyvatelů domu zařezává, nebo tu nejsou, že tatínku:)
..a kdopak to není.. Přijela teta Martina a přivezla špunty..protože si chce koupit ve Vankovce něco sexy, tak mi je tady nechá.. Špunti se tvářili klidně..ale to jen do okamžiku, než fáro jejich mámy zimizelo a byli v převaze.. oči se jim rozsvítily, zyby se vytasily a chyběla jen pověstná slina v koutku.. Skočili na mě..zaráz, jeden mě kousl do nohy, druhej s emi snažil sundat plavky, protože doufali, že získají náskok..ale jejich plán měl několik chyb..zaprvé, oba jsou to malí špunti, i když dost akční a dost blondatí na to aby mě utopili v naší říčce za druhé, každej z nich má aspon 4 slečny ve škole(školce) a znamená, že kdyby se mi ztratili oba v lese, tak po mě půjde fakt kupa lidí..
Jednoho jsem vzal do ruky a toho mensšího jsem nechal jít vedle sebe, protože se odmítal pustit jazyku mé běžecké Niky.. Rozutekli se po době a nastalo peklo..ale naštěští se za chvilku unavili, protože mi rozsrříhali nějaký maturitní otázky a když se jim odrovnaly nůžky, tak je trhali a rozkousali a celkově to byla dost drsná neplecha.. Když zkončili a odpadli, tak jsem je zlechtal a to byl pro ně konec..už se nai nevzpírali.. posadil jse je do obýváku, spustil látno, zapl dataprojektor a do notasu jim dal shreka trojku a usnul u toho s něma, tak ani netuším o čem to je.. Taková rodinná pohoda..jenom jsem měl strach, aby něco neudělali s technikou, to by mě asi někdo zabil... naštstí se jim zalíbila moje sbírka aut a vrchol všeho..moje modrý prkno u nich budilo úžas a strach, tak se o něj přetahovali a málem vysklili pár oken, ale stále v pohodě..no a šputni odjeli odpoledne a já jsme si četl knížku od Bohumila Hrabala a ten mě uplně dojal, když píše o svých kotátkách a kočičkách.. a potom o těch lidských očích, smutnejch lidskejch očích, které upírají zrak na něco  nedohlednu.. Uplně mě dojal.. nezbývá mi, než vytřít chodbu, pořádně si zaběhat a doufat že si vzpomene..ale už asi ani nenapíše..:(
 
vložil: MartinekZajicek ¤


0 Komentáře: