20.Květen 2007,17:45
Včera jsem dělal asi čtvrtej test na vysokou. Jo jasný, že myslím ty srovnávací testy atd od scia.. teda nemám z toho dobrej pocit, vůbec ne.. Ještě v pátek večer mi napsala jedna vyjímečkná holka, že mi bude držet palce a bude na mě myslet. Ta jsme byl fakt v klidu, teda že mi někdo napsal a že prostě jen tak od srdce tohle řekne. Ale nemohl jsem usnout..do postele jsem šel se skriptama zsv a ještě jsem si to tak pročítal a četl, ale bylo mi to spíš už ukradený, protože jsem ty testy absolvoval už jendou a vím, že i když bude člověk nadrcenej vědomostma, tak mu to je víte k čemu.. fakt k ničemu..no to vám ještě povím..
Ráno jsem vstal v 7(Byla sobota..) a teda otevřel oči a než jsem vylezl z postele, tak sjem zavřel oči a poprosil toho nahoře, at to dneska zvládnu a at se na tu žurnalistiku dostanu, když už minule to bylo tak na dosah.. Jenže kolik podobnejch tragédů, jako já si takhle dodávalo kuráž? Tuším, že asi hodně..Skočil jsem do sprchy, usušil vlasy, trochu gelu..jsem na sebe černý serfařský spodky, ponožky, triko s límcem a kalhoty..zatím jsem byl v pohodě, adrenalin jsem cítil, ale nebylo to tak hrozný..asi jako jít na rande s někým na kom vám záleží, určitě znáte takové to šimrání na zádech, přecházející v to, že se vám svírá srdce a nemáte chut na na žádné jídlo a chcete se na chvilku ještě zastavit a potom hned jít čelit osudu života.
Přijel pro mě Tomassino na mašině, hodil po mě přilbu a kombinézu a zařval na něj-jed pomalu pako. Jenom to se mnou škublo, jel jako dábel, v řečkovicíh kolem hondy ke škole, ještě jsem tam musel někomu něco dát, jenže teda když jsme jeli po trase šaliny, tak jsme ji jendou museli předjet, jenže on to vzal trošku ostřeji takže jsme se o tu šalinu málem rozmázli, ještě to tůroval jak šílenej, takže
 ti v šalině kdo měli prst v nose ho vytáhli a ukazovali si na nás, ti co se dloubali v uchu nás většinou poctili svým prostředníčkem a všichni na nás koukali, staří s odměřením, mladí s respektem, řidič s despektem.. Na lercha jsem dojel kolem osmé, a teda celé tělo vyklepané z toho tuhýho rámu motorky a ostré jízdy. Timo odjel a já jsem se připečenej v kombinéze sunul směrem před školu..lidí bylo méně než předtím..ale i tak jich bylo dost. První známí mě zdravili, tak sjem byl hned v klidu..
 
vložil: MartinekZajicek ¤


0 Komentáře: