04.Červen 2007,21:07
Moje ráno bylo hrozné, protože včera večer mě znovu rozbolel zub, plus další věci a ještě ta párty v sobotu zanechala na mém stavu dost velkej puntík a večer jsem tady před notasem, zakopanej v posteli a vedle sebe krabku Davidoff, kterou jsem dostal k 19.narozkám, ale ani jsme se jejího obsahu nedostkl a ještě mě tam držela láhev skotské, kterou mám místo balení ibáče..podle zubaře.. no byl jsem uplně ale uplně vyděšenej. Nic víc k tomu neřeknu.

Pro zlepšení nálady jsem si na youtube našel klip, kde je Jima Carrey a Will Farmer, teda je to takový fakt naprosto vtipný vodeo z filmu Noc V Roxbury a teda takový úsměv jsem před maturitou měl jen několikrát, je to srovnatelný jako kdyžjsme poprvé podle mámy uviděl vánoční stromek  a koukal jsem na něj jako na okruhový Bugatti, když jsem byl ve Francii(odkaz http://youtube.com/watch?v=zmQeIyGPByM&mode=related&search=)

Vzal jsem všechnu sílu a skočil do sprchy.oblékl se, pohladil sekačku a poprosil ji, aby nebyla ke mě krutá a nechala mne využít její dábelskou sílu k tomu abych obnovil zašlé krásy našeho trávníku..

Zíral jsem k obzoru(byl tam globus)..čekal, co se bude dít, až nastartuju naši dábelskou sekačku..utrhne mi ruce, přejede mě a zůčtuje mi všechny ty čtvrtky co místo toho aby si spokojeně lebedila v garáži, tak musela tvrdě makat...

Poslední tvrdáckej výraz, košili jsem si rozepl, vytahal rukávy, jen přiblu jsem nechal doma:D "trdddrddrss"
asi takový zvuk na mě vytasila.. po druhé "uf uh cttrerrrrr...wrrrrrmwrmmmmwrmmmrmrmrwwwmrrrr" Fakt to bylo dost strašidelný...minulej majitel mi řekl, že ta sekačka je prokletá a že už má na svědomí na zahradníky. Na sucho jsme polkl..protože takovou bestii, abych ji nahodil při druhém pokusu, tak to se mi povedlo poprvé  a pravděpodobně i naposledy!

Pomalu jsme přidal plyn...málem nastala apokalypsa..protože motor brutálně tahal řidítka, ty vybrovaly víc než moje kolo při sjezdu v terénu, když jsem trefil kámen jak slovensko.

Z té sekačky jde strach..má válečné zbarvení podobné madarskému guláši..teda je žlutá, ale taky trochu oranžová..plus ta vtipná kolečka, ne to jsem se jí zasmál, až poté, co jsme byl bezpečně v pokoji a ona bezpečně bez paliva..

Byly to muka...stále se se mnou prala, vřískala ale spolu jsme zvládli celý trávník a ta sekačka má trošku vytuněný motor a ty vtipný kolečka jsou odlehčený(kvůli těžišti..ovšem)...ale zvládli jsme společně i takovou ostřejší a prudší mez, kdy jsem se bál o nohu..ale prč se bát!

Trávník byl opravdu k zulíbání a pohoda jak jahoda. Uklidil jsem ji a odpoledne usnul u West side story s hudbou od Leonarda Bernsteina..no je tohle pochopitelné?
 
vložil: MartinekZajicek ¤


0 Komentáře: