« Domů | Kalendář 2015... » | Kalendář 2014 ... » | Začínám 2014 ... » | Počtvrté Shred... » | Potřetí za mnou... » | Třetí Shred... » | Podruhé odcvičeno... » | Nová práce » | Výpověď » | Změny v práci »

15kg gumíků | Počteníčko


Jak to začalo?


Jedna paní mě na stránkách Dáma.cz požádala o hlas do soutěže s Juicee Gummee o 15kg gumových bonbónů, tak jsem ji ho dala, hlasovala taky pro mně v jiné soutěži. Pro mě tímto vše skončilo a nevěnovala jsem tomu pozornost.
Za pár dní jsem se k tomu vrátila a zkusila vytvořit svůj komix. Lákala mě výhra 15kg gumíků a cítila jsem to v kostech, že budou moje! Po obeslání nějakých přátel, rodiny a známých, mi moc hlasů nepřibylo, protože se jim nechtělo a nebo jako máma, nevědí, jak na to, i s polopatickým vysvětlením. Škoda mluvit. Celkem jsem jich měla asi 6.
Přečetla jsem si Pravidla, zda jde vyhrát i jinak než hlasováním, protože to by opravdu nešlo takhle a dále nejsem facebookovská fanynka a už vůbec ne registrovaná. Jiný způsob získat 15kg gumíků bylo vytvořit, co nejvíc komixů s gumíky. Řekla jsem si, to nemůže být nic složitého, i když s předchozího 4. kola zvítězila slečna, paní s 809 komixy, to snad ani tolik nebudu muset vytvářet, abych vyhrála.
Vrhla jsem se do vytváření připravených komixů, byly to postavičky gumových bonbónu, k nim přidat nějaký textík a poslat řádně vyplněný formulář. Za jednu noc při práci jsem si mákla a poslala spostu komixů, což se projevilo na Zdi Juicee Gummee na facebookovské stránce.

  • Milea přeskočila Barču007! Dohání Key, která se pořád drží na prvním místě!
  • Celkový stav: Key 399, Milea 300, Barča007 240 komixů!

To mě hodně posílilo, ale musela jsem dát posílat i tajně, partner doma  netušil, že posílám o 106 spousty komixů, aby vyhrála hodně gumíků. Byly i chvíle, že toho nechám, nic mě nenapadalo. Jela jsem na plné obrátky, nebavilo mě to vůbec, ale naděje umírá poslední, chtěla jsem ty gumíky mít. Zdálo se mi, že pořád skládám nové komixy, že jsem přeskočila i key, která je pořád na prvním místě. Další čísla na Zdi Facebooku byly skoro vyrovnané, a to asi naštvalo Barču 007.
  • Key jede za vítězstvím. Má již 476 komixů. Na paty ji šlape Milea s 430 komixy a Barča 007 s 357 komixy.
Musela jsem si dávat přestávky, už mi z toho hrabalo, ale touha zvítězit byla silnější, takže i když jsem nechtěla, sedla jsem si a vymýšlela dál komixy. Předposlední den na to, získat komixy byla úmorná. Barča zabrala. Tentokrát už nepsali čísla a o to to bylo napínavější.
  • Barča 007 to vzala útokem! Přeskočila Mileu a útočí na Key!
Skončila bych asi se 600 komixy, kdyby soutěž ukončili k půlnoci 30.1.2011, ale soutěž byla ukončena až k 31.1.2011, tak jsem měla ještě pár hodin na to, nějaký komix vytvořit. Psala jsem, co mě napadlo, jestli to je vtipné, trapné, jsem neřešila, hlavně ať to neporuší pravidla. KONEC soutěže! Mě se udělalo dobře, protože jsem se nemusela nutit vymýšlet další a další komixy. Jako i ostatní jsem čekala na výsledky. Tak samozřejmě nejdřív byli zveřejnění ti, co měli nejvíc hlasů. 1.místo 15kg gumíků, 2. místo 10kg gumíků a 3. místo 5kg gumíků.
Nejvíc komixů vytvořila nakonec key - 1033komixů. Já jsem měla 737, to jsem byla na 3.místě, jenže to nezveřejnili.
Všichni očekávali nejúspěšnější komix dle odborné poroty. To se vybíralo dlouho. A na to jsem už nespoléhala. Barča poslala 829 kousků a nakonec ji dali pár pytlíků bonbónů, snažila se.
Koukala jsem každý den na výsledky na Zeď a OUHA! Vidím svůj nick, můj komix! Nakonec jsem to já, co vyhrála! Porotě se zalíbil jeden můj komix s názvem "Velký obr" a tím jsem nečekaně získala 15kg gumíků! Jupííí! Oznamovací email mi přišel coby dup a já už naplánovala, jak gumíky rozdělím. Rozhodla jsem se část věnovat mateřské škole, kterou navštěvují moje děti a zbytek rozdat rodině a známým.

  • Emailové oznámení:

Ahoj Milea,

máme pro Tebe mňamózní novinku! V pátém, a posledním, kole soutěže o nejlepší komix na webu taksevymackni.cz byl právě Tvůj komix “Velký obr”odbornou porotou zvolen nejvíce kreativním. Vyhráváš 15 kg gumíků Juicee Gumee!

Gratulujeme k zasloužené výhře! Tisíce gumíků se už nemůžou dočkat, až je jednoho podruhém spořádáš.

Za obrovské úsilí při tvorbě komixů Tě také odměníme naši skvělou brašnou!

Tvůj vítězný komix Ti posíláme v příloze e-mailu, aby ses s ním mohla chlubit dál.

Napiš nám prosím do 11. únor 2011 (čím dříve, tím lépe) e-mailem svůj telefon a adresu, nakterou máme megabalík s odměnou.

Zároveň bychom Tě chtěli poprosit o zodpovězení několika zvídavých otázek. Jestli nemáš nic proti, Tvoje odpovědi bychom umístili na naši facebookovou zeď, aby se i ostatní příznivci Juicee Gummee dozvěděli, kdo jim v soutěži o nejpovedenější komix vypálil rybník.

Díky a užij si výhru!

--

Ňami,ňami.

Tvůj tým Juicee Gummee

Tady jsou naše otázky. Tak se vymáčkni!

a) Kde a jak Tě napadl komix, který jsi poslala do soutěže?

b) Kterým gumíkem Juicee Gummee bys chtěla být, kdyby sis mohla vybrat? A proč?

c) Co budeš dělat s výhrou, kterou Ti pošleme?



Ve středu 9.2.2011 mi volala přepravní služba, že mají pro mně balík. Když pán vytahoval velkou krabici, došlo mi až za chvíli, že to je 15kg gumíků, výhru jsem čekala  až do 1měsíce a ne do 2 dnů! To mě dostalo a hned jsem několik krabic s gumíky odnesla týž den do školky. Bolí mě z toho záda. Jak jsem se pronesla.
Ve školce měla paní ředitelka radost a poděkovala. Jako sponzorka nebývám často, ale potěšilo mě to, sami doma bysme do nespořádali ani za rok. Poděkování bylo uvěřejněno i na webu mateřské školy.

Nejúspěšnější komix dle odborné poroty dole na stránce:
http://www.facebook.com/taksevymackni?v=wall#!/taksevymackni?v=app_7146470109
Velký obr :
http://www.taksevymackni.cz/257BB2AB-E3D6-4AAC-AF74-6E16741125CB

Odkazy nejsou již aktuální !

Velký obr


15kg gumíků v plné parádě.
15kg gumíků


Do další tak krkolomné soutěže se nechystám! Ale, nikdy neříkej nikdy :)

Navštivte můj AVON obchůdek:))

Moji přátelé na LST, mající blog:))

Kdo se z vás stavil na návštěvu:))

Piš, piš, piš:))

    Trochu reklamy neuškodí:))